1 ΣΧΟΛΙΑ

Ένωση Παικτών Euroleague: Τέλος στα αυτοκόλλητα και στα δίκλινα

Από την σεζόν 2019-2020 θα ισχύσουν οι αλλαγές


Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, η Ένωση Παικτών Euroleague ανακοίνωσε μία σειρά από αλλαγές που συμφωνήθηκαν ανάμεσα στις δύο πλευρές ενόψει της σεζόν 2019/20.

Μία σημαντική αλλαγή είναι εξωαγωνιστική, αφού συμφωνήθηκε οι παίκτες να μένουν στα ταξίδια τους σε μονόκλινα δωμάτια! Αυτή ωστόσο ήταν μόνο μία από τις αλλαγές που θα εφαρμοστούν άμεσα, αφού όπως έγινε γνωστό αποφασίστηκε τα εξής:

1. Απαγορεύτηκαν τα αυτοκόλλητα στο παρκέ, που θεωρήθηκε ότι προκαλούν τραυματισμούς στους παίκτες επειδή γλιστρούσαν σε αυτά.

2. Τέθηκε ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας των ομάδων στις 22 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει λιγότερες προπονήσεις και άρα μικρότερη επιβάρυνση για τους παίκτες.

3. Αποφασίστηκε να μειωθεί ο αριθμός των προπονήσεων στην preaseason, αλλά και μέσα στην σεζόν. Επίσης προστέθηκε ένα υποχρεωτικό ρεπό από τις προπονήσεις (με εξαίρεση τις διπλές εβδομαδες).

4. Εκτός από τα μονόκλινα δωμάτια, η Ένωση παικτών εξασφάλισε ακόμα ότι οι παίκτες θα έχουν τις θέσεις κοντά στις εξόδους κινδύνου (που έχουν περισσότερο χώρο, κάτι απαραίτητο λόγω ύψους) και θέσεις προτεραιότητας στα αεροδρόμια.

5. Πριν από τους αγώνες θα εμφανίζονται στο παρκέ ball boys, τα οποία θα βοηθούν τους παίκτες στο ζέσταμά τους.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
komakino - 12/7/2019 16:30

6. Να τους ταΐζουν στο στόμα, ώστε να αποφεύγετε καταπόνηση των χεριών.


Έτσι είναι αυτά, Κλειστό club , κλειστές απαιτήσεις.. Ποιος θα έλεγε όχι αν έλεγαν δεν κατεβαίνουνε να παίξουμε?

ΕΠΟΜΕΝΟ