1 ΣΧΟΛΙΑ

Η συγκλονιστική στιγμή που αστυνομικοί βρίσκουν ένα βρέφος στα σκουπίδια (VIDEO)


Η απίστευτη στιγμή που αστυνομικοί της Πολιτείας της Τζόρτζιας των ΗΠΑ εντοπίζουν ένα σχεδόν νεογέννητο βρέφος στα σκουπίδια καταγράφηκε σε βίντεο από τη μίνι-κάμερα στη στολή του ενός από τους αστυνομικούς.

Το μικρό κοριτσάκι βρέθηκε στην πόλη Κάμινγκς τη νύχτα της 6ης προς 7η Ιουνίου. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από κάποιον που είπε πως άκουσε κλάματα μωρού σε περιοχή με βλάστηση.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Φορσάιθ «συνεχίζει την έρευνα» που διενεργεί για το βρέφος, το οποίο οι αστυνομικοί ονόμασαν Ίντια, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter.

«Δημοσιεύοντας το βίντεο της ανακάλυψης του μωρού Ίντια, ελπίζουμε να λάβουμε αξιόπιστες πληροφορίες και να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα», εξηγεί η αστυνομία, διαβεβαιώνοντας πως το κοριτσάκι τα πάει «πολύ καλά» αφού το ανέλαβαν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

Από την 6η Ιουνίου, οι αρχές αναζητούν τη μητέρα του μωρού κι απευθύνουν μέσω Twitter το ερώτημα αν κάποιος είδε πρόσφατα κάποια, ιδίως νεαρή, «στην τελική φάση της εγκυμοσύνης». Εκατοντάδες χρήστες ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης έχουν μοιραστεί το βίντεο, προσθέτοντας την ετικέτα #BabyIndia, για να συμβάλλουν στην έρευνα για να βρεθεί η μητέρα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
celebritikos21 - 27/6/2019 12:32

Ψυχούλα μ ρε , πως είναι δυνατόν Θεέ μ να κανείς κάτι τέτοιο σε ένα τέτοιο πλασματάκι

ΕΠΟΜΕΝΟ