0 ΣΧΟΛΙΑ

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες βάζουν εμπόδια στο νέο «Σαν Σίρο»

Το Μιλάνο κέρδισε τη διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων και τα σχέδια της Ίντερ και της Μίλαν για την κατασκευή νέου γηπέδου ενδέχεται να καθυστερήσουν


Η Μίλαν και η Ίντερ συμφώνησαν, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, στη δημιουργία ενός νέου γηπέδου στο χώρο του «San Siro», το οποίο θα κατεδαφιστεί. Το μεγαλόπνοο σχέδιο αναμένεται να κοστίσει 700 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει ο στόχος να είναι έτοιμο πριν το 2022.

 «Φρένο» στα σχέδια των ομάδων του Μιλάνου φαίνεται να βάζει ο δήμαρχος της πόλης, Τζιουζέπε Σάλα, ο οποίος δήλωσε ότι το «San Siro» ανήκει στο δήμο και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να το πειράξει μέχρι το 2026. Ο λόγος είναι ότι βρίσκεται στο φάκελο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2026 και πρέπει να είναι λειτουργικό μέχρι τότε.

«Αν αποφασίσουν να χτίσουν νέο γήπεδο θα πάρει χρόνο. To San Siro ανήκει σε εμάς και στο φάκελο για τους Χειμερινούς των Ολυμπιακών Αγώνων του 2026 εγγυούμαστε ότι θα είναι λειτουργικό μέχρι τότε. Τέλος της ιστορίας. Αν μέχρι το 2026 έχουμε νέο γήπεδο τότε θα συζητήσουμε το μέλλον του San Siro. Τώρα, όμως, πρέπει να εγγυηθούμε ότι θα είναι εκεί για την τελετή έναρξης» δήλωσε ο Τζιουζέπε Σάλα.

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ