Μια σκηνή έτη φωτός μακριά, δυστυχώς, από την ελληνική πραγματικότητα εκτυλίχθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", στον τέταρτο τελικό ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο τηλεοπτικός φακός εντόπισε στις εξέδρες δυο οπαδούς, ο ένας με φανέλα Μπαρτσελόνα και ο άλλος με φανέλα Ρεάλ Μαδρίτης, να παρακολουθούν δίπλα-δίπλα το παιχνίδι, σε μια στιγμή ύψιστου αθλητικού πολιτισμού.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Δεν μπορω να δεχτω οτι εμεις σαν ελληνες δεν μπορουμε να εχουμε μεσα στην κουλτουρα μας αυτο το πραγμα,και ανταυτου να πεταμε πετρες.Τουλαχιστον να καλυτερεψει λιγο στην κοινωνια της Α.Ε.Κ.
Βλεποντας κανεις αυτες τις εικονες πραγματικα υψηλου αθλητικου πολιτισμου,μοιραια δημιουργει σε ολους μας, εντονους προβληματισμους για τις εικονες που βλεπουμε στα ελληνικα γηπεδα ,το ερωτημα που τιθεται ειναι απλο..υπαρχει περιπτωση καποια ημερα να δουμε αντιστοιχες εικονες και στην χωρα μας;;..με το ισχυον πολιτικοαθλητικο προσωπικο,και την ανυπαρκτη αθλητικη παιδεια ,η απαντηση ειναι Ο Χ Ι...........ΚΡΙΜΑ......................Α Ε Κ Α Ρ Α....ΤΕΛΟΣ...
Το 90% όσων πάνε στο γήπεδο (εκτός πετάλων) θα μπορούσαν να έχουν φίλαθλο αντίπαλης ομάδας διπλά τους, και θα πήγαιναν και μπυριτσα μετά το ματς. Δεν είναι θέμα αθλητικής παιδείας.
Κατά τη γνώμη μου η αστυνομία δε πρέπει να είναι μέσα στο γήπεδο και η ευθύνη πρέπει να είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ των ομάδων. Να δούμε μετά σε ποιον θα πηγαίνουν τα εισιτήρια, ποιος θα μπαίνει μέσα, τι θα φέρνει μαζί του και πως θα συμπεριφέρεται.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οσο για τη συμπεριφορά... ειναι θέμα παιδείας γενικά, σε ατομικό επίπεδο και όχι αθλητισμού. Ήμουν σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι και μετά τη λήξη οι αντίπαλοι θεατές τις διπλά και κάτω θήρας, όπως έβγαιναν μας χειροκροτούσαν για το τραγούδι 90+ λεπτών. Πάω κι εγώ να χειροκρότησα, και κατεβαίνουν στα κάγκελα 20 "ΑΕΚΑΡΕΣ" και αρχίζουν να φτύνουν, να βρίζουν μάνες και να κάνουν κωλοδάχτυλα. Κοιτάω στις πιο πίσω θέσεις της εξέδρας μας και βλέπω 10 γονείς με τα παιδάκια τους (είχαν πάει πίσω για να αποφύγουν τις αναθυμιάσεις των μπαφων) να έχουν απελπισμένο ύφος και να μη ξέρουν πως να κλείσουν τα αφτιά των παιδιών.
Συμπέρασμα: διώχνεις τους 20 κάφρους και σε 2-3 αγωνιστικές έχουν αντικατασταθει με 30-40 οικογένειες. Αν όχι... σε ποια θύρα θα πάρω εγώ το γιο μου όταν έρθει η ώρα να πάμε στο γήπεδο ;