Επί 15 ώρες κατέθετε ο Μισέλ Πλατινί για το σκάνδαλο διαφθοράς που αφορά στην ανάθεση του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.
Την Τρίτη έγινε γνωστό πως ο πρώην πρόεδρος της UEFA συνελήφθη, με τον ίδιο, πάντως, να κάνει λόγο για προσαγωγή.
Μετά την κατάθεση, ο Πλατινί αφέθηκε ελεύθερος και, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισε: "Όλη αυτή η διαδικασία δεν είναι διόλου ευχάριστη. Πολύς θόρυβος για το τίποτα. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με αυτή την ιστορία. Με ρώτησαν για το EURO 2016, για το Μουντιάλ της Ρωσίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, για την Παρί Σεν Ζερμέν, για τη FIFA".
Από τη μεριά του, ο δικηγόρος του Γάλλου παλαίμαχου άσου είπε πως "πολύ λίγα νέα στοιχεία προέκυψαν. Δεν είναι ύποπτος για κάτι. Θεωρείται μάρτυρας".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
