1 ΣΧΟΛΙΑ

Η Λένα Χίντι δεν χάρηκε με το τέλος της Σέρσεϊ

Και ποιος χάρηκε είναι η ερώτηση!


Ούτε και η Λένα Χίντι είναι ευχαριστημένη με το τέλος της Σέρσεϊ Λάνιστερ, της ηρωίδας που υποδυόταν στο Game of Thrones.

Όπως είπε η Χίντι δεν έχει μιλήσει με τους δημιουργούς της σειράς από τότε που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο τον Μάιο, αλλά όταν έρθει η ώρα και συζητήσει με τους Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Γουέις, λέει ότι το μήνυμα που θα μεταφέρει είναι ξεκάθαρο.

«Θα τους πω ότι ήθελα έναν καλύτερο θάνατο», δήλωσε η Χίντι σε συνέντευξή της στον Guardian, που δημοσιεύτηκε την Κυριακή. «Μπορείς να πας προς κάθε κατεύθυνση σεναριακά σε αυτή τη σειρά. Οπότε απογοητεύτηκα λίγο».

*SPOILER*

Υπενθυμιζουμε ότι στο προτελευταίο επεισόδιο της σειράς, η Σέρσεϊ, σκοτώθηκε μαζί με τον Τζέιμι Λάνιστερ, καθώς κομμάτια από το ταβάνι του παλατιού έπεφταν πάνω στα κεφάλια τους. Το τέλος της απογοήτευσε πολλούς θαυμαστές καθώς ένας τόσο  αιμοσταγής χαρακτήρας αναμενόταν να έχει έναν πιο μεγαλειώδη θάνατο.

Η Χίντι είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι τα συναισθήματά της ήταν ανάμεικτα για τον θάνατο του χαρακτήρα της και ήλπιζε σε μια καλύτερη πλοκή.

«Ηθελα να παλέψει με κάποιον», είπε σε συνέντευξή της στο Entertainment Weekly τον Μάϊο. Ωστόσο συμπλήρωσε ότι αναθεώρησε μετά από συζήτηση με τον συμπρωταγωνιστή της Νικολάϊ Κόστερ - Γουάλντο, ο οποίος υποδύθηκε τον δίδυμο αδερφό και εραστή της βασίλισσας. «Οσο το συζητούσαμε, τόσο περισσότερο έμοιαζε το τέλειο τέλος για εκείνη. Ηρθαν στον κόσμο μαζί και τώρα φεύγουν μαζί».

Και αργότερα στον Guardian ανέφερε: «Απλώς πιστεύω ότι δεν μπορούσαν οι σεναριογράφοι να τους ευχαριστήσουν όλους. Ο,τι και να έκαναν, σίγουρα θα υπήρχε κάτι που δεν θα άρεσε στους θεατές».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Xristos1969 - 17/6/2019 19:59

Και τη μας νοιάζει ρε μεγάλε μεταγραφή θα την πάρουμε

ΕΠΟΜΕΝΟ