Με δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση με την Αρμενία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος εξέφρασε εκ νέου την στήριξη του προς το πρόσωπό του Αγγελου Ανάστασιαδη Ομοσπονδίακου προπονητή.
Νομίζω ότι υπάρχει παραπληροφόρηση και οφείλω να την αποκαταστήσω. Δεν υπήρξε ζήτημα στήριξης από μέρους μου στον Αναστασιάδη. Η επίσκεψή μου ήταν στο πλαίσιο μιας συνηθισμένης επίσκεψης που κάνω με το προπονητικό τιμ για το αν απαιτείται κάτι να κάνω για λογαριασμό τους, αν χρειάζονται κάτι. Δεν υπήρξε ζήτημα στήριξης ή μη στήριξης στον Αναστασιάδη. Κακώς έχει κυκλοφορήσει έτσι. Δεν τίθεται θέμα Αναστασιάδη. Η Εθνική ομάδα έχει μπροστά της πολύ δρόμο, μόλις στην 4η αγωνιστική. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η προσπάθεια θα στεφθεί από επιτυχία.»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τούμπα την καταντήσατε και την Εθνική μετά την ΕΠΟ!