0 ΣΧΟΛΙΑ

Έπαιξε τα νούμερα από το «τυχερό μπισκότο» και κέρδισε 344 εκατ. δολάρια!

Αυτό θα πει τυχερά νούμερα!


Ένας 66χρονος άντρας από την Βόρεια Καρολίνα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του παίζοντας τους αριθμούς που βρήκε στο κινέζικο μπισκότο της τύχης της εγγονής του και κέρδισε 344,6 εκατ. δολάρια!

Ο 66χρονος Τσαρλς Ου. Τζάκσον Τζούνιορ βρήκε τα νούμερα πριν από δύο χρόνια στο κινέζικο μπισκότο και για δύο χρόνια τα έπαιζε ανελλιπώς στη λοταρία του Powerball. Τελικά δικαιώθηκε καθώς κέρδισε αυτό το τεράστιο ποσό!

«Εδώ και περίπου δύο χρόνια, έπαιζα πάντα τα ίδια πέντε νούμερα» εκμυστηρεύτηκε ο Τσαρλς Ου. Τζάκσον Τζ., κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στο Ραλέι, στη Βόρεια Καρολίνα, όπου παρέλαβε τα κέρδη του από τη λοταρία του Powerball του περασμένου Σαββάτου.

«Κοίταξα τους αριθμούς που βρίσκονταν πίσω (από το ωροσκόπιο), ήθελα να τους παίξω. Από εκεί προήλθαν» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι τους επέλεγε όταν δοκίμαζε την τύχη του στο Powerball και στο Mega Millions, κερδίζοντας μικρά μόνο ποσά.

«Δεν περίμενα ότι θα κερδίσω, απλά ήμουν τυχερός» είπε ο 66χρονος, δηλώνοντας «λίγο κεραυνόπληκτος» που η τύχη του χαμογέλασε τόσο πλατιά.

Ο Τσαρλς Ου. Τζάκσον Τζ. είχε τη δυνατότητα να πάρει όλο το ποσό του τζακποτ σε δόσεις, σε διάστημα 30 ετών ή μέρος του σε μία και μοναδική μειωμένη δόση. Επέλεξε τη δεύτερη επιλογή κι έγινε πλουσιότερος κατά… 223 εκατομμύρια δολάρια.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ