Στο Game 2 των μεγάλων τελικών του NBA, ο Κλέι Τόμπσον ξεκίνησε "καυτός", πετυχαίνοντας τους εννέα πρώτους πόντους του ματς, αλλά στη τελευταία περίοδο αποχώρησε, αφού τραυματίστηκε στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού.
Ο Στιβ Κερ δεν έκρυψε την ανησυχία του για την κατάσταση του 29χρονου γκαρντ, ενόψει και του Game 3. Σε δηλώσεις του, ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς τόνισε: "Ο Κλέι είπε ότι είναι καλά, αλλά ακόμα και μισοπεθαμένος να είναι το ίδιο θα πει. Θα δούμε. Πιστεύει ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει αυτός ο τραυματισμός ενόψει της συνέχειας".
Παρά την αναγκαστική του αποχώρηση, ο Τόμπσον ήταν ο πρώτος σκόρερ των Γουόριορς και με 25 πόντους, σε 32:07 λεπτά συμμετοχής, βοήθησε την ομάδα να κάνει το μπρέικ, κόντρα στους Ράπτορς, και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
