Στο στόχαστρο ομάδας από το Ιράν φέρεται να βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ».
Ο Ανδαλουσιανός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ είχε δουλέψει από το Νοέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ, αυτή την περίοδο αναζητά την επόμενη ομάδα του και δεν είναι απίθανο να σκεφτεί τη λύση του Ιράν αν δεν βρει κάτι άλλο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Δεν μπορεί έχει οικογενειακό πρόβλημα
Τραγικό σχόλιο
Κανεις δεν αναφερεται στις ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΕς εσηγησεις των μεταγραφων του συμπαθους και αξιαγαπητου ΜΑΝΟΛΟ λιγο πριν του δωσουν για ανεξηγητους λογους τα ....παπουτσια στο χερι. Ηταν ολες νομιζω μετρημενες και πολυ σωστα στοχευμενες συμφωνα με τις πραγματικες αναγκες της ομαδας και ετσι οπως του ζητηθηκε απο την διοικηση προκειμενου να ανακαμψη η ΑΕΚ και να διεκδικησει πρωταθλημα. Τωρα τι αλαξε και φθασαμα σε μια νυχτα στον ΠΟΡΤΟΓΑΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ο χρονος θα το δειξει... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και μαλιστα πολυ συντομα σε λιγους μηνες και ευχομε ολοψυχα να κανομε μαζι πετυχημενα και ευτυχισμενα ....ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!