Ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο μίλησε για τελευταία φορά στους δημοσιογράφους του Μιλγουόκι για την εφετινή σεζόν των Μπάκς, για τους συμπαίκτες του αλλά και το βραβείο του πολυτιμότερου, το οποίο δεν σκέφτεται, αφού αυτό που ήθελε ήταν να παίξει στους τελικούς
Αναλυτικά
«Είχαμε μια τρομακτική ομάδα. Με παίκτες που δεν ήταν εγωιστές οι οποίοι έπαιξαν όπως ακριβώς έπρεπε. Θέλω να επιστρέψουν όλοι οι free agents στην ομάδα και τη νέα χρονιά. Δεν θέλω να εμπλακώ στα θέμα του front office, απλά είπα στους συμπαίκτες μου αυτό που νιώθω» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: «Ήταν μια καταπληκτική σεζόν για την ομάδα. Με πολλές υποψηφιότητες για ατομικά βραβεία, 60 νίκες, καλή πορεία στα playoffs. Πολλές ομάδες λένε ότι μπορούν να γίνουν καλύτερες, αλλά εμείς πραγματικά μπορούμε να γίνουμε καλύτερη! Ξεκινώντας από τον εαυτό μου! Θέλουμε όλοι οι κάτοικοι στο Μιλγουόκι να χαίρονται, να είναι ενθουσιασμένοι για κάτι. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε του χρόνου από εκεί που σταματήσαμε φέτος».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
