Ο Μαουρίτσιο Σάρι φέρεται να έχει αποδεχθεί τους όρους που του προτάθηκαν από τη Γιουβέντους για την πιθανή τους συνεργασία από το φετινό καλοκαίρι και απομένουν οι επαφές των «μπιανκονέρι» με την Τσέλσι.
Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Τανκρέντι Παλμέρι, ο νυν τεχνικός των «μπλε» του Λονδίνου, που ούτως ή άλλως ήταν το φαβορί για την αντικατάσταση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον σύλλογο του Τορίνο, έχει δώσει θετική απάντηση στα όσα άκουσε από τους συμπατριώτες του για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.
Πλέον, αυτό που φαίνεται ότι απομένει, είναι να συμφωνηθεί το ποσό που θα δώσει η Γιουβέντους στην Τσέλσι ως αποζημίωση για να καταφέρει να πάρει τον Σάρι στο JuventusStadium, με τις όποιες συζητήσεις να παίρνουν μικρή αναβολή μέχρι να περάσει και ο τελικός του EuropaLeague.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
