0 ΣΧΟΛΙΑ

Λευκή ισοπαλία για τις υποβιβασμένες Φροζινόνε και Κιέβο (VIDEO)

Σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη υποβιβαστεί, Φροζινόνε και Κιέβο ''κόλλησαν'' στο 0-0


SERIE A - 38η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ - ΚΙΕΒΟ: 0-0

Γήπεδο: Benito Stirpe

Σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη υποβιβαστεί, Φροζινόνε και Κιέβο ''κόλλησαν'' στο 0-0. Στην 19η και προτελευταία θέση τερμάτισε η Φροζινόνε με 25 βαθμούς, στην τελευταία θέση με μόλις 17 βαθμούς η Κιέβο.

Η Φροζινόνε είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 2' με μακρινό σουτ του Ντιονίσι που μπλοκάρε ο Σέμπερ. Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με σουτ του Τσιάνο από τα 25 μέτρα αλλά ο Σέμπερ ήταν και πάλι εκεί. Στο 15' η Φροζινόνε είχε κι άλλη ευκαιρία και πάλι με σουτ του Τσιάνο αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Στο 49' η Φροζινόνε είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους με τον Τσιάνο να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Αριάδο με κοντινή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα λίγο έξω. Στο 56' η Κιέβο είχε ευκαιρία με τον Βινιάτο να γυρίζει για τον Θέσαρ που πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μπάρντι απέκρουσε. Στο 63' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με σουτ του Μπουρουτσάγκα αλλά ο Μπάρντι ήταν και πάλι εκεί.

Στο 71' η Φροζινόνε έχασε ευκαιρία με τον Τσιάνο να γυρίζει για τον Τσιοφάνι που έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σέμπερ απέκρουσε. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Τσιάνο να εκτελεί ένα κόρνερ και τον Ντιονίσι με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα λίγο έξω.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Μπάρντι, Μπριγκέντι, Αριάδο, Καπουάνο, Ζαμπάνο (63' Τσιοφάνι), Παγκανίνι, Σαμάρκο, Βαλτσάνια (45' Μαϊέλο), Μπεγκέτο, Ντιονίσι (82' Τρότα), Τσιάνο

ΚΙΕΒΟ: Σέμπερ, Φρέι, Θέσαρ, Αντρεόλι, Γιαροζίνσκι, Ντεπάολι, Ντιούσε (33' Μπουρουτσάγκα), Ριγκόνι, Βινιάτο (62' Πιάζον), Πελισιέ, Πουσιαρέλι (79' Χουβάρα)


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ