H Ζελιέζνιτσαρ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα της Βοσνίας το Σάββατο κόντρα στην Τούζλα και ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς αναμένεται να μην πάρει χρόνο συμμετοχής ώστε ο τεχνικός της ομάδας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που το μέλλον τους είναι στον... αέρα!
Ο νεαρός μέσος έχει υπογράψει στην ΑΕΚ και θα δώσει το "παρών" στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Και γι αυτό έχει ήδη ξεκινήσει τις διακοπές του με σκοπό να είναι έτοιμος για την απαιτητική χρονιά που έρχεται στη Ελλάδα.
Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες ο Σαμπανάτζοβιτς έκανε το τραπέζι στους πρώην - πλέον - συμπαίκτες του και ουσιαστικά τους αποχαιρέτισε δεχόμενος ευχές από όλους για μια λαμπρή καριέρα στην Ένωση!
Ο Ζελιέζνιτσαρ θα τελειώσει τη σεζόν 2018/2019 στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος της Βοσνίας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εύχομαι να μας βγεί αυτή η μεταγραφή και να μη φάμε κι άλλη πεπονόφλουδα στιλ Μπακα...
Δύσκολη χρονιά για σένα με πολλές προκλήσεις.Ελπίζω όποιος και να είναι προπονητής στην ομάδα μας να μπορέσει να σε αναδείξει .Καλή αρχή στην ΑΕΚΑΡΑ μας.