Τα μέγιστα συνέβαλε ο Γιώργος Γιακουμάκης στην παραμονή του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα, το διάστημα από τον Γενάρη και μετά, όταν και πήγε στην Κρήτη δανεικός από την ΑΕΚ. Αυτός είναι και ο λόγος που στον ΟΦΗ επιθυμούν να κρατήσουν στο Ηράκλειο και τη νέα σεζόν τον Ελληνα φορ. Ο δανεισμός του από την ΑΕΚ τελειώνει, όμως όπως λένε στην Κρήτη θα γίνουν προσπάθειες να επεκταθεί με κάποιο τρόπο η παραμονή του Γιακουμάκη στον ΟΦΗ. Η απόφαση φυσικά ανήκει στην ΑΕΚ, η οποία θα αποφασίσει τι θα πράξει για τον Γιακουμάκη, μετά την έλευση του νέου προπονητή.
Από εκεί και πέρα και όσο αφορά την επόμενη ημέρα στον ΟΦΗ ο δανεικός Φερέιρα θα συνεχίσει στην ομάδα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποκτηθεί με οψιόν αγοράς ο Μεγιάδο, ενώ οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ Δελληγιαννίδης και Μιχόγεβιτς θα επιστέψουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στον «αέρα» βρίσκονται οι Βουό, Παπαστεριανός, Σασί, Κυριακίδης, Παπάζογλου, ενώ οι Κοσεμίδης και Αργυρόπουλος αναμένεται να αποχωρήσουν. Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Πέρσον.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Εκτός από το παιχνίδι με γαυρο πέρσι δεν έδειξε πολλά πράγματα. Φέρτε ένα φορ διαφοράς (με ότι συνεπάγεται αυτό) ανεβάστε έναν πιτσιρικά από ακαδημίες έναν άλλο νεαρό τύπου Δουβικα και είναι και ο λιβαγια. Μετα θα ειμαστε πλήρεις πιστεύω
Φυσικά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει ο πρόεδρος που εκείνος βάζει τα λεφτά και οπως μάθαμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακολουθεί σφιχτή πολιτική
Οκ...αν τον θέλει ο ΟΦΗ ας τον κρατήσει με ανταλλαγή την χαφαρα που έβαλε το τρίτο γκολ στο μπαράζ...η ΑΕΚ δεν έχει τέτοιο χαφ...
Δεν ειναι επιπεδου ΑΕΚ αν και ισως να μην πηρε τις ευκαιριες που επρεπε. Ετσι οπως παμε ομως σιγα μην παρουμε δυο σεντερ φορ και με πιθανη την πωληση του λιβαγια ειμαστε γυμνοι ΚΑΙ σε αυτη τη θεση.
Πήρε τις ευκαιρίες του. Έπαιξε σε πολλά παιχνίδια και τον είδαμε. Έχει πάθος, έχει φιλότιμο, έχει ταχύτητα είναι όμως ακοντρολάριστος και προβλέψιμος σε κλειστές άμυνες.
Παίχτης που στο 65' παίρνει δεύτερη κίτρινη ( κι ενώ έχει μπει σαν αλλαγή) επειδή ξέχασε ότι έχει ήδη κάρτα που πηρε πριν από 10 λεπτά (!!!) και πανηγυρίζει βγάζοντας φανέλα σε τελικό, απλά δεν υπάρχει. Όχι μόνο για την ΑΕΚ, αλλά μεχρι και στο τοπικό.
Δεν υπήρχε οψιόν ρε παιδιά που μπορούσε να ενεργοποιησει ο οφη;
τι οψιον μορε που δεν εχουν να πληρωσουν το νερο να ποτισουν τον χλοταπητα του γηπεδου τους μας δουλευετε?
Τι οψιον να βαλουν αδερφε οταν πηγε ο Γιώργης ηταν για κλαματα τωρα ας σκασουν 1 εκατ και ας τον παρουν!
Έτσι νόμιζα κι εγώ, οτι υπήρχε οψιόν αγοράς. Τέλος πάντων με τη λειψανδρία που έχουμε στην κορυφή καλά θα ήταν να επέστρεφε, αλλιώς θα πρέπει να πάρουμε 2 φορ το καλοκαίρι.................
να κατσει ΟΦΗ μα σε τετοιες ομαδες θα παει πολυ καλα. αντε και κανα ατρομητο η πανιωνιο στο μελλον 7-8 γκολ τη σεζον και καλα ειναι. μπρος το να ρθει σε μας και να παει ακλαυτη η καριερα του και να ματωνουν τα δικα μας ματια καλυτερα και για μας και γιαυτον να κατσει εκει
Προσωπικά, ελπίζω στο να μείνει στον ΟΦΗ, ο Γιακουμάκης. Δεν είναι το σέντερ φορ, που χρειαζόμαστε, ούτε καν για αναπληρωματικός. Δεν λέω, βγάζει θέληση μέσα στο γήπεδο, αλλά μάλλον δεν μπορεί να προσφέρει τα απαιτούμενα.
Κάτι σαν τον Γιαννιώτα, που θεωρώ πως μπαίνει με πολύ πάθος μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν μπορεί να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προσφέρει ουσιαστικά. Για μένα, οι Γιακουμάκης, Γιαννιώτας και Κλωναρίδης, πρέπει να είναι οι πρώτες αποχωρήσεις!
Ο Γιακουμάκης είναι καλός παίχτης αλλά δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω που χρειαζόμαστε. Καλύτερα να αγοραστεί από τον ΟΦΗ εφόσον υπάρχει οψιόν!
Έχω ακούσει ότι τον ζητάει η Ντόρτμουντ. Αληθεύει ;
Δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η αξία του,όταν ήρθε πρόπερσι στην ΑΕΚ τον πίστευα περισσότερο,αλλά έχει δείξει ότι στα κρίσιμα παιχνίδια είναι παρών.Γκολ μισό πρωτάθλημα στο τηγάνι,γκολ και στο παιχνίδι παραμονής του οφη.
Καλά ειναξ να μείνει σε εμάς και να είναι ο δεύτερος επιθετικός μας. Αφού δεν πρόκειται να πάρουμε 2 φορ καλά είναι να μείνει. Έχει την κίνηση έχει την δύναμη έχει την εξυπνάδα ίσως μας βγει ένας μικρός πόνσε. Αξίζει το παιδί μια ευκαιρία εφόσον κάτι καλύτερο δεν θα πάρουμε για 2ο φορ.
"Η απόφαση φυσικά ανήκει στην ΑΕΚ, η οποία θα αποφασίσει τι θα πράξει για τον Γιακουμάκη, μετά την έλευση του νέου προπονητή"
Άρα μάλλον δε πρόκειται να μείνει ο Μανόλο (?)
Ρε φίλε, εδώ λένε μέχρι την άλλη βδομάδα θα έχουμε νεο προπονητή, άλλα άρθρα 2 μέρες δεν διάβασες?
Ο Γιακουμακης έχει τα προσόντα να κάνει μεγάλα πράγματα και στην ΑΕΚ και στην Εθνική που έχει ανάγκη από ένα τέτοιο παίχτη,όμως πρέπει να δουλέψει παραπάνω για να φτάσει σε ανάλογο επίπεδο.
Αν δεν είναι στα πλάνα του προπονητή, τότε είτε δανεικός ξανά είτε πώληση με ρήτρα επαναγοράς αλά Σβάρνα. Έχει τρομερά προσόντα ο Γιακουμάκης, πολύ δυνατός & γρήγορος, του Πόνσε μοιάζει σε προσόντα & στυλ. Τον προπονητή που θα τον πιστέψει & θα τον απογειώσει περιμένει.
Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!