Σέρχιο Αραούχο. Μια περίπτωση στην οποία υπάρχουν οι γνωστές δυσκολίες και… ιδιαιτερότητες που αφορούν κυρίως τον πρόεδρο της Λας Πάλμας, ο οποίος σήμερα έκανε λόγο περί πρότασης δανεισμού από την ΑΕΚ για τον Τσίνο, στην οποία είπε όχι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ΔΕΝ υπάρχει καμία επίσημη κιτρινόμαυρη πρόταση και μέχρι στιγμής φαίνεται να προκύπτει και μια μεγάλη διαφορά σχετικά με τις απαιτήσεις του Ραμίρεθ για τον Αργεντινό επιθετικό Μια περίπτωση, αυτή του Αραούχο, που σίγουρα απαιτεί υπομονή αφού και ο πρόεδρος της Λας Πάλμας παίζει καθημερινά πλέον το δικό του παιχνίδι τακτικής, όντας να σημειώσουμε και πιεσμένος από την τραγική πορεία της ομάδας του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μπορούμε πάντως να τον ανταλλάξομεν με τον Κλωναρίδην και μας δίδουν και τίποτις ψιλά...
Μακάρι να έρθει ο Πονσε.
Η διαφορά καλύπτεται εμείς δίνουμε 2 εκατομμύρια, αυτός ζητάει 55 πιστεύω θα τα βρούμε κάπου στη μέση, στα τρία (μας)
Δεν υπάρχει Αραούχο ρε παιδιά ...
Εάν συνδυάσουμε τα χρήματα με την ηλικία ... θα τα δίναμε για τον Πόνσε που θα τα πάρουμε και πίσω !
Σημειώνω ότι παικτικά εγώ είμαι φαν του Τσίνο !
Ρε ο τύπος φταίει ο ίδιος. Ρε είσαι καλά αγόρι μου πας και ανανεώνεις με τον ανισόρροπο!
Γιατι?Αν του εδινε το μεγαλυτερο συμβολαιο που εχει παρει ποτε τι θα κανει δηλαδη?Θα περιμενε τον δικο μας να του δωσει ψιχουλα και να του πει και αν σου αρεσουν..?
Καλά λες όμως ως ελεύθερος θα μποριυσε να βρει καλύτερο συμβόλαιο απο τον ανισόρροπο
φτανει πια με της Προσωπολατρίες!φτανει καθε χρονο με αραουχο μπλαγκο και με σκοκο
λες και τελιωσανε οι παιχτες, ο ντεμης ηρθε απο αππολον ο κωστης απο ηρακλη,ο τσιαρτας απο ναουσα και παει λεγοντας
Έχεις δίκιο φίλε αλλά τότε έπαιζες σχεδόν μόνος σου την συγκεκριμένη αγορά σωστά? Τώρα υπάρχουν Σαββίδης και Μαρινάκης που σκουπίζουν αλλά ρίχνουν και περισσότερα χρήμα στην αγορά ή μήπως όχι? Άρα 2 είναι τα σεναρια ή πληρώνεις στην ξένη αγορά με την μέθοδο του Νικολαΐδη ή ρίχνεις παραπάνω χρήμα εγχώρια για παίχτες τύπου Λημνιού , Κουλούρη , Μασούρα κλπ κλπ . Οι τιμές στο ποδόσφαιρο είναι πολύ ψηλά σωστά? Ή παίρνεις μέρος ή θα είσαι τρίτος ή μήπως όχι?
απλα θελω να πω να μην κολαμε συνέχεια με τα ιδια πρόσωπα,φυσικα και πρεπει να βαλουμε το χερι στη τσεπη,
το πρωταθλημα δυστυχώς παίζονται πολλα παρασκήνια απο πισω δεν ειναι μονο οι παίχτες.θελω να πιστευω πως ο τιγρης θα κανει καλη ομαδα,δεν μπορει να την αφήσει ετσι
Ας μην εκανε την κουταμαρα να υπογραψει νεο συμβολαιο με την Λας Παλμας ο Αραουχο.... Τωρα θα μπορουσε να παει οπου θελει ελευθερος....
Παμε για αλλααααα
Θα μας βγαλει τη ψυχή, αλλα στο τέλος θα μας τον δωσει τον Σέρτζιο. Δεν μπορεί να κανει κι αλλιώς. Τα 10 μυρια που φέρεται να ζητάει, είναι όνειρα θερινής νυκτός. Αυτα τα λεφτά δεν τα βρηκε πέρσι που ο Αραουχο προερχόταν απο σούπερ σεζον, θα τα βρει φέτος που δεν ήταν και στα καλύτερα του; Πιστεύω με 3,5- 4 εκατομμύρια ( αν υπάρχει πρόθεση να δωθεί αυτό το ποσό, βέβαια) θα τον κλείσουμε.
Μπλάνκο καλύτερος σκόρερ. Αραούχο αργός, έβαζε ένα έχανε δέκα. Ξαναζεσταμένο φαγητό. Μακριά.
ο αραουχο ειναι ο καλυτερος επιθετικος που εχω δει στην αεκ και την παρακολουθω απο το 89
Από το '89 και μετά Δημητριάδης, Μπατίστα, Κωστής, Νικολαΐδης, Σλίσκοβιτς, Πόνσε αυτοί είναι σίγουρα καλύτεροι από τον Αραούχο. Ίσως και ο Μπλάνκο αλλά κρατάω μια επιφύλαξη! Αν έλεγες από '88 θα πρόσθετα και Νίλσεν.
Το Ντέμη Νικολαΐδη δε τον είδες;δε πάω πιο παλιά.θ(ε)ωμας κλπ
Αλλαξε σπορ τοτε.....
Οικονομική υπέρβαση μόνο για Πόνσε. Ο αραούχο ας μείνει εκεί που είναι.
Ρε τραβάτε Αρτζεντινα κ φέρτε φιντάνια....
Έλεος.
Τι ψάχνετε να βρείτε αφου ο άλλος πήγε κ ανανέωσε... Τέρμα
Όσο θέλουν τον δίνουν πάλι θα κρεμομαστε από τα τέτοια τ καθενός;
Τι ανατροπή είναι αυτή; Δεν το πιστεύω
10 μύρια δεν θα τα βρει ο Ραμίρεθ ούτε αν είχε το τζίνι του λυχναριού.
Για το Scocco δεν έχουμε διαβάσει ακόμα τίποτα και ανησυχώ...
Άψογος!!!
Ας το πάρουμε απόφαση , ούτε Τσινο ούτε Πόνσε θε έχουμε , και επειδή δεν μας πέρνει να περιμένουμε τόσο πολυ , πάμε για αλλα ! Ας γίνει μια υπέρβαση σε αυτήν την θέση και όχι παίχτες λαχεία όπως διαβάζουμε για αυτόν τον Ισπανό της Σεβίλλης Β !!!
Με τον Πόνσε θα μπορούσε να είχε δουλευτεί καλύτερα. Είχες έναν ολόκληρο χρόνο να βρεις μια πρόταση ώστε να δελεαστεί να μείνει αντί να ψάχνεται αλλού. Αντί αυτού όμως πάλι το πήγες σε plan b, να πάμε σε επαναδανεισμό και τρίχες κατσαρές. Δε λέω ότι θα είχες σίγουρη επιτυχία, όμως έπρεπε να το δουλέψεις καλύτερα και ας έφευγε στο τέλος ο παίχτης.
Ρε φίλε μη λες ότι να 'ναι... Ο Πόνσε ούτε που συζήραγε ενδεχόμενο παραμονης. Μόνη περίπτωση να μείνει είναι να μην του κάτσει τίποτα τελικά και στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου να έρθει, αν δεν έχουμε κλείσει κι εμείς ψς τότε
Μηπως να ξεκολησουμε με τον Αραουχο?Χαθηκαν οι επιθετικοι?Με το ζορι δηλαδη?
Από χθες το λέμε ....Γκουάλ το νέο αστέρι .!!! Προσοχή μόνο μην μπλέξουμε με την μαμά του ή περιμένουμε και την γιαγιά του του χρόνου τέτοιον καιρό . Δεν θα το αντέξω.Καθαρές δουλειές. Αμα έχεις έναν Χολσχάουζερ να τον τροφοδοτεί 25 γκολ θα βγάλει για πλάκα.Είναι απλά τα πράγματα.Γκουάλ,Ντιένγκ,Χολσχάουζερ και Μπράουν του ΟΦΗ.Οι απολύτως απαραίτητοι.Η μαγκιά είναι να μιλήσουμε για τους 9 που πρέπει είτε να πωληθούν είτε να παραχωρηθούν .Ο φίλος pektarathelo μας το είπε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έξω από τα δόντια. Πρώτα φτιάχνεις τι ομάδα θέλεις να κτίσεις και εν συνεχεία ασχολείσαι με το υλικό .Πρέπει να τελειώνουμε με τα γατάκια!!!!
καλα ναι περιμενε... κορμο εχουμε που θα ξεκιναει παλι απο τους Μανταλο,Μπακασετα
Φτάνει πια με την Αραουχιαδααα... ΠΆΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΑΑΑ!!!
Θεωρώ ότι κάποια στιγμή η ομάδα πρέπει να σταματήσει να παίρνει δανεικούς ιδίως τέλη Αυγούστου. Δεν αναφερομαι στο Σερχιο και την αξία του αλλά στη λαθεμενη κατ εμέ τακτική που ακολουθείται.
Ένας άνθρωπος από εμάς τον έχει ρωτήσει γιατί ανανέωσε πέρυσι μέχρι το ΄23? Οκ καλά λεφτά παίρνει αλλά όχι θεαματικά περισσότερα από πριν.Ξεκινάει απο 800.000 και ανεβαίνει κλιμακωτά.Μία εξήγηση είναι για να ''βοηθήσει'' τη Λας Πάλμας να τον δώσει με καλά χρήματα.Αν και μου φαίνεται πιο πολύ γουστάρει το Χιμένεθ γιαυτό και τον ακολουθεί στις ομάδες του.Και ρωτάω εγώ, ας πούμε ότι τον αγοράζουμε και έρχεται.Αν μετά από ένα χρόνο ο Μανόλο φύγει θα αρχίσουν πάλι τα ψυχολογικά του και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα ανοίξει χορό να φύγει? Το έχω ξαναπεί ο Πόνσε ( που δεν μένει) σε πείθει για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του,αυτός εδώ όχι....
Φαίνεται να είναι καμένο χαρτί. Δεν θέλω να απογοητεύσω τον κόσμο, αλλά εγώ δεν βλέπω να γίνεται τίποτα σε αυτό το θέμα. Μόνο αν ο Αραούχο ήταν 100% σίγουρος ότι θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ θα ήλπιζα ότι θα μπορούσε η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος, αλλά εφόσον ο Αραούχο είναι πότε έτσι πότε αλλιώς, δηλαδή δεν ξέρει και ο ίδιος τι πραγματικά θέλει, η υπόθεση αυτή δεν μπορεί να έχει αίσιο τέλος προς όφελος της ΑΕΚ. Στην καλύτερη περίπτωση να μας τον ξαναστείλουν δανεικό χωρίς οψιόν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγοράς, δηλαδή ο απόλυτος εμπαιγμός.
Φίλε το μόνο καμμένο είναι η μεταγραφική μας πολιτική
Aν ήθελε ο Αραούχο δεν ανανέωνε ...αλλά έβαλε τις υπογραφές για νέο συμβόλαιο και με τα δύο χέρια ...αναμενόμενο ...δεν φταίει κανένας Ραμίρεθ αλλά ο Αραούχο που έβαλε τζίφρες σε νέο πολυετές συμβόλαιο ...να χαίρεται την Λας Πάλμας του με τον ραμίρεθ της .
Άσε μας ρε ραμιρεθ να πούμε μας βάζεις και 60εκ ρήτρα για τον Αραούχο εάν είναι βάζω και εγώ στον μάνταλο 100 ρε φίλε
Πωπω παιδια, εχω κουραστει ηδη μιλαμε.
Άβυσσος μας χωρίζει. Αυτοι ζητανε λεφτα! Που ξανακοοστηκε
Δεν υπαρχει υπομονή για Αραουχο ! Δεν θα τον περιμένουμε μεχρι τον αυγοστο ελεος και ελπιζω ΟΧΙ σε νεο δανεισμο ! Η συμφωνια 50-50 και έρχεται και παιζει ΜΟΝΟ ΑΕΚ η τελος! Και για το 50% σε λογικα πλαισια 2 εκ.το πολυ! Αλλιως ας φερουν άλλον αλλα να ειναι δικος μας οχι δανεικός , καθε χρονο τα ιδια ψαχνουμε επιθετικο και καθε χρονο ασχολουμαστε με Αραουχο.
ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΡΙΑΛ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΠΟΥ. ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΙΔΩΜΕΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΨΩΜΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ
Κουρασε πραγματικα παρα πολυ αυτο το θεμα. Εκει που λεγαμε επιτελους ο Σκοκο γερασε να ησυχασουμε, βρηκαμε αλλον αργεντινο. Ουτε ο προεδρος θελει να τον δωσει, ουτε ο Αραουχο τρελαινεται. Παλι καλα ελεγε θα κανει ο,τι περνα απο το χερι του να μεινει στην ΑΕΚ, και τελικα υπεγραψε ισοβιο συμβολαιο στην λας παλμας αμεσως μετα. Αφηστε κ τους δυο στην ησυχια τους να ησυχασουμε κι εμεις.
Εγώ, πιστεύω, πώς αν έρθει ο Γκουάλ, για την ώρα, μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τον Αύγουστο, για να κάνουμε κίνηση για τον Αραούχο, όπου θα στενεύουν τα περιθώρια πώλησης του, από την Λας Πάλμας.