Δημοσίευμα της μαδριλένικης εφημερίδας Marca αναφέρει πως η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να καλύψει το κενό του Αντουάν Γκριεζμάν με τον Ζοάο Φέλιξ της Μπενφίκα.
Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι πολύ καλές σχέσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Ατλέτικο, Μιγκέλ Μαρίν, με τον εκπρόσωπο του Πορτογάλου επιθετικού, Ζόρζε Μέντες.
Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Φέλιξ είναι στα 120 εκατομμύρια ευρώ, με την Ατλέτικο να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της ρήτρας με τα 96 εκατομμύρια που θα εισπράξει από την πώληση του Γκριεζμάν.
Τη φετινή σεζόν, ο Ζοάο Φέλιξ έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του, προκαλώντας το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Σε 42 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπενφίκα, έχει καταγράψει 19 γκολ και 11 ασίστ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
