0 ΣΧΟΛΙΑ

Λούνιν αντί για Λούκα Ζιντάν ψήφισαν οι φίλοι της Ρεάλ

Δεν θέλουν το γιό του Ζινεντίν Ζιντάν οι φίλοι των «μερένχες»


Ο Κέιλορ Νάβας θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τα σενάρια για το ποιος θα πλαισιώσει τον Τιμπό Κουρτουά ως δεύτερος τερματοφύλακας είναι πολλά.

Σύμφωνα με έρευνα της Μεδριλένικης εφημερίδας, «Marca», οι φίλοι των «μερένχες» ψήφισαν ποιον θα προτιμούσαν ως δεύτερο τερματοφύλακα πίσω από τον Βέλγο έχοντας τρεις επιλογές.

Οι επιλογές ήταν ο 21χρονος γιός του Ζινεντίν Ζιντάν, Λούκα Ζιντάν που φέτος είχε ρόλο τρίτου στη Ρεάλ, ο 20χρονος Ουκρανός τερματοφύλακας της Λεγανές, Αντρέι Λούνιν είτε κάποιος τρίτος κίπερ εκτός των δύο προαναφερθέντων.

Στην έρευνα έλαβαν μέρος πάνω από 125 χιλιάδες αναγνώστες της «Marca» και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά αφού το 59% έδειξε προτίμηση στον Αντρέι Λούνιν, το 24% σε κάποιον άλλο ενώ μόλις το 17% έδειξε εμπιστοσύνη στον Λούκα Ζιντάν.

Το μόνο που μένει πλέον να δούμε είναι αν μετά την αποχώρηση του Κέιλορ Νάβας, ο Ζινεντίν Ζιντάν θα ζητήσει την απόκτηση τερματοφύλακα ή θα εμπιστευτεί το γιό του που φέτος έγραψε μία και μοναδική εμφάνιση κάτω από την εστία της «βασίλισσας».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ