0 ΣΧΟΛΙΑ

Οι Simpsons είχαν προβλέψει το 5ο επεισόδιο του Game of Thrones πριν από δύο χρόνια! (VIDEO)


Οι Simpsons έχουν καταφέρει να προβλέψουν τόσες φορές το μέλλον που πλέον αρχίζει να γίνεται τρομακτικό!

Αυτή τη φορά φαίνεται να είχαν «οραματιστεί» πριν από δυο χρόνια όλα όσα θα κάνει η Νταϊνέρις στο πέμπτο επεισόδιο της 8ης και τελευταίας σεζόν του GameofThrones.

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS για το 5ο επεισόδιο του όγδοου κύκλου

Η Νταϊνέρις αποφάσισε να πετάξει με τον μοναδικό πλέον δράκο της πάνω από το KingsLanding και να κάψει κυριολεκτικά τα πάντα!

Οι Simpsons πριν από δύο χρόνια είχαν ζήσει το «δικό τους» GameOfThrones,  μια παρωδία της δημοφιλούς σειράς φαντασίας, με τίτλο «TheSerfsons», ενώ διαδραματιζόταν στο μεσαιωνικό Springfield.

Στο επεισόδιο εκείνο του 2017, η Νταινέρυς Ταργκάριεν καίει τα πάντα στο πέρασμά της προκειμένου να καθίσει στον «Σιδερένιο Θρόνο»!

Φυσικά, το Twitter πήρε φωτιά από τα εκατοντάδες σχόλια των χρηστών, «Οι σεναριογράφοι των Simpson έχουν μια κρυστάλλινη σφαίρα ή κάτι τέτοιο» δήλωσε ένας, την στιγμή που άλλος συμπλήρωνε: «Ανατριχιαστικό το πώς ήξεραν οι Simpsons για την #ΤρελήΒασίλισσα πριν από οποιονδήποτε άλλο».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Simpsons προέβλεψαν το μέλλον, αφού είχαν «δει» την εκλογή του, σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τη βράβευση του BengtHolmström με το βραβείο Νόμπελ αλλά και την επιδημία του ιού Έμπολα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ