0 ΣΧΟΛΙΑ

Πήρε μια Ferrari για test drive και την έκλεψε!


Ποιος δεν ονειρεύεται να αποκτήσει μια εντυπωσιακή κατακόκκινη Ferrari κάποια στιγμή στη ζωή του; Κι αν για τους περισσότερους είναι ένα άπιαστο όνειρο, ένας άντρας από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας αποφάσισε να μην αφήσει τα πράγματα στην τύχη.

Έτσι, παρουσιάστηκε ως συλλέκτης αυτοκινήτων σε μια αντιπροσωπεία και εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά μιας Ferrari 288 GTO του 1985, σύμφωνα με την αστυνομία.

Εμφανίστηκε με ταξί στην αντιπροσωπεία και δύο ώρες αργότερα, με την ολοκλήρωση του test drive έπρεπε να παραδώσει το αυτοκίνητο στον επόμενο επίδοξο αγοραστή για δοκιμή.

Όμως, όταν ο υπάλληλος της αντιπροσωπείας, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, βγήκε έξω από το αυτοκίνητο, ο υποτιθέμενος ενδιαφερόμενος πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. Το αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα σε γκαράζ.

Η αστυνομία λέει ότι η αξία του «ιστορικού οχήματος» με 43.000 χιλιόμετρα  εκτιμάται σε περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ. Στην ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας αναφέρεται ότι το όχημα κάποτε ανήκε στον διάσημο πρώην οδηγό της Formula 1, Εντι Ιρβάιν, ο οποίος αγωνίστηκε για τη Ferrari μεταξύ 1996 και 1999. Σημειώνεται πως η Ferrari έχει κατασκευάσει μόνο 272 κομμάτια του συγκεκριμένου μοντέλου.

Φυσικά, ένα αυτοκίνητο σαν αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και γι’ αυτό βρέθηκε σχεδόν αμέσως μετά την έκκληση την έκκληση της αστυνομίας για μάρτυρες σε ένα γκαράζ κοντά στο κέντρο της πόλης του Ντίσελντορφ.

Ο ύποπτος, ωστόσο, παραμένει ασύλληπτος. Η αστυνομία έχει δημοσιεύσει μια φωτογραφία, που τον απεικονίζει λίγο πριν προχωρήσει στην κλοπή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της αντιπροσωπείας δήλωσε στην εφημερίδα Westdeutsche Allgemeine Zeitung ότι ο άνθρωπος είχε ανταλλάξει κλήσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την επιχείρηση κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ