0 ΣΧΟΛΙΑ

Γαλατσόπουλος: Υπάρχουν κανονισμοί για το τι πρέπει να γίνει αν δεν κατέβει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ

Όσα είπε ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ για την συνεδρίαση που έγινε σήμερα


Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε για την συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ και σχολίασε πως νομικά μπορούσε να επικυρωθεί η βαθμολογία και αυτό έκαναν όλες οι ομάδες πλην του Ολυμπιακού. Απο κει και πέρα σχολίασε ότι υπάρχουν κανονισμοί στην περίπτωση που δεν κατέβει ο Ολυμπιακός στα πλει οφ


«Συζητήσαμε όλα τα θέματα. Είναι σημαντικές οι αποφάσεις για την κεντρική διαχείριση, την βία και την διαιτησία. Για να ξεκαθαρίζουμε, για να μιλάμε για αναδιάρθρωση πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία. Σύμφωνα με την νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ μπορούσε να επικυρωθεί. Όταν το συζυτάμε είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα που υπάρχει. Δεν μπορούσε να επικυρωθεί γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είχε κατέβει με την Κύμη και καλέστηκε για απολογία την Παρασκευή. Είχε προθεσμία 48 ώρες να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, η προθεσμία τελείωσε χθες και σύμφωνα με την νομική υπηρεσία μπορούσε να επικυρωθεί.

Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει για την σύνθεση της Επιτροπής. Το ΑΣΕΑΔ θα βγάλει αρνητική ή θετική απόφαση. Αυτό δεν επηρεάζει την συνέχεια για τις ομάδες. Κάτω από την θέση 8 οι παίκτες έχουν φύγει όλοι. Νομίζω ότι υπάρχουν κανονισμοί για το τι πρέπει να γίνει αν δεν κατέβει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ».

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ