1 ΣΧΟΛΙΑ

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Basket League και ξεκινούν τα play offs

Η βαθμολογία επικυρώθηκε από τον ΕΣΑΚΕ και το προσεχές Σαββατοκύριακο (18-19/5) θα αρχίσουν τα playoffs της Basket League


H δράση θα αρχίσει εκ νέου στην Basket League και μάλιστα άμεσα. Το προσεχές Σαββατοκύριακο, συγκεκριμένα (18 και 19 Μαΐου), καθώς ο ΕΣΑΚΕ επικύρωσε την τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, άρα τα play οffs θα μπορούν να αρχίσουν άμεσα (εκκρεμούν οι ημερομηνίες).

Αυτό έφερε την αντίδραση του Ολυμπιακού, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποχώρησαν από την συνάντηση.

Ο Ολυμπιακός κατηγορεί την νομική εκπρόσωπο του ΕΣΑΚΕ για αλλαγή γνωμοδότησης, ενώ τέθηκε θέμα πως οι «ερυθρόλευκοι» ξέχασαν στην προσφυγή τους στο ΑΣΕΑΔ να ζητήσουν επανάληψη της τελευταίας αγωνιστικής.

Από πλευράς ΕΣΑΚΕ αναφέρεται πως στην προηγούμενη σύσκεψη δεν είχε η νομική σύμβουλος στα χέρια της την προσφυγή του Ολυμπιακού, που δεν ζητούσε επανάληψη της αγωνιστικής. Από τη στιγμή που την έλαβε, κρίνει πως δεν υπήρχε εμπόδιο στην επικύρωση της βαθμολογίας και την έναρξη των playoffs.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
AEKcyprus99 - 15/5/2019 17:06

ΑΕΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΑ Μ*&^%Α ΚΑΙ Γ@%$ ΤΑ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ