1 ΣΧΟΛΙΑ

Π.Αγγελόπουλος: Ας ξεκινήσουν μόνοι τους τα πλέι οφ

Ο Ολυμπιακός τόνισε πως πρέπει πρώτα να εκδικαστεί η προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ και μετά να γίνουν παιχνίδια


Αντίθετος στην άμεση έναρξη των πλέι οφ της Α1 εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός και μάλιστα με οργισμένη αντίδραση του Παναγιώτης Αγγελόπουλου αποχώρησε από το

ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Οι «ερυθρόλευκοι» τόνισαν πως δεν δέχονται να γίνουν αγώνες προτού εκδικαστεί η προσφυγή τους στο ΑΣΕΑΔ για την κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής.

«Δεν θα πάρουμε μέρος σε πραξικοπήματα. Αγνοούν ότι εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις. Λένε άλλα τώρα. Ας ξεκινήσουν τα playoffs μόνοι τους. Δεν φτάσαμε ακόμα στο τι θα γίνει. Υπήρχαν και ψύχραιμες φωνές, όπως των κυρίων Αγγελόπουλου και Γουλιέλμου. Οι υπόλοιποι μέσα και η πλευρά του Παναθηναϊκού τους αγνοούν. Σας είπα τι πάει να γίνει σήμερα. Είναι υπεύθυνοι των πράξεών τους. Δεν φτάσαμε ακόμα στο θέμα του ΑΣΕΑΔ. Δεν κάναμε συζήτηση για τη διαιτησία. Δεν μπορούμε να πορευόμαστε έτσι», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Τελικά ο ΕΣΑΚΕ όρισε να διεξαχθούν αγώνες των playoffs ξεκινώντας άμεσα. Θα φανεί λοιπόν αν η αντίδραση του Ολυμπιακού θα μεταφραστεί και σε αποχή από το πρώτο ματς.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
AEKcyprus99 - 15/5/2019 17:02

γεια σας γεια σας γ@#* τοβ πειραια σας αντιο αντιο εκει στην Α2

ΕΠΟΜΕΝΟ