0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο καφές της Νταϊνέρις δεν ήταν τελικά από τα Starbucks!

Τζάμπα διαφήμιση στην αλυσίδα καφέ από το Game of Thrones!


Το ξεχασμένο κουτάκι του καφέ σε μια σκηνή του Game of Thrones πρόσφερε δωρεάν διαφήμιση στα Starbucks, την ώρα μάλιστα που όπως αποκαλύπτεται δεν ήταν καν καφές από την συγκεκριμένη αλυσίδα!

Το ίντερνετ έκανε «πάρτι» με το επίμαχο πλάνο, αλλά το ίδιο και τα Starbucks που είδαν να γίνεται για χάρη τους δωρεάν διαφήμιση που θα άξιζε εκατομμύρια, αλλά χωρίς να έχουν πληρώσει ούτε ένα δολάριο. Ο καφές όμως, όπως αποδείχθηκε ήταν από το καφέ… της γειτονιάς, ονόματι... Paper Cup.

Ο ιδιοκτήτης της μικρής ιρλανδικής εταιρείας αποκάλυψε ότι όσο διαρκούσαν τα γυρίσματα της σειράς στην Ιρλανδία, η Εμίλια Κλαρκ ήταν συχνή πελάτισσά τους και επέλεγε το συγκεκριμένο καφέ για να… ξυπνά! Ωστόσο, η Paper Cup δεν δίστασε να περάσει και στην αντεπίθεση κατά των Starbucks κατηγορώντας την αλυσίδα για «αηδιαστική» στάση ενός «γίγαντα» που καρπώνεται τη διαφήμιση μιας μικρής εταιρείας που την έχει περισσότερο ανάγκη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Starbucks φρόντισαν να διαφημίσουν κι άλλα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια της 48ωρης φρενίτιδας μετά την προβολή του επεισοδίου. Μάλιστα, η διαφήμιση που έλαβε τζάμπα, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα της κόστιζε πάνω από ένα εκατ. δολάρια σε αγορά διαφημιστικού χρόνου ενώ μπορεί να της αποφέρει κέρδη 2-3 δισ. δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το ανελέητο τρολάρισμα στο διαδίκτυο, οι ειδικοί του Game of Thrones έσπευσαν να διορθώσουν χάρη στα ειδικά εφέ το λάθος και εξαφάνισαν τον καφέ από το πλάνο!


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ