Την ενίσχυση της ομάδας του στην επιθετική γραμμή θέλει ο προπονητής του Εθνικού, Νίκος Γκουλής., έτσι από αύριο θα δώσει στον Νίκο Πηρούνια την έκθεση σχετικά με τους παίκτες που επιθυμεί να ενισχύσουν τους «κυανόλευκους».
Από κει και πέρα δύο από τους παίκτες που θέλει ο Έλληνας τεχνικός είναι οι Ντομαγκόι και Αμπράμοβιτς(φωτο) οι οποίοι αγωνίζονται με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.
Τέλος στόχος είναι και ο Μάρτσιν Μίετσελ που φέτος αγωνίστηκε στην Λέγκια Βαρσοβίας και παρά τα 35 χρόνια του, αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση για την κατηγορία.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
