Με Βινς Χάντερ η καλύτερη πεντάδα της σεζόν, στο Champions League! Ο Αμερικανός σέντερ της ΑΕΚ, που πραγματοποίησε εξαιρετική (ευρωπαϊκή) σεζόν, επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο παίρνοντας θέση ανάμεσα στους κορυφαίους της σεζόν, ενώ στους κορυφαίους πέντε βρίσκεται και ο πρώην της Βασίλισσας και νυν της Βίρτους Μπολόνια, Κέβιν Πάντερ.
Η καλύτερη πεντάδα της σεζόν, στο Champions League, αποτελείται από τους: Ταϊρίς Ράις (Μπάμπεργκ), Κέβιν Πάντερ (Βίρτους Μπολόνια), Τιμ Αμπρομάιτις (Τενερίφη), Βινς Χάντερ (ΑΕΚ), Ισμαέλ Μπακό (Αντβέρπ).
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την δεύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, σε αυτή βρίσκονται οι: Πάρις Λι (Αντβέρπ), Τζέιμς Φελντέιν (Χάποελ Ιερουσαλήμ), Όβι Σόκο (Μούρθια), Αμάθ Εμπαγιέ (Βίρτους Μπολόνια) και Κόλτον Άιβερσον (Τενερίφη).
Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν κατέκτησε ο Ταϊρίς Ράις που οδήγησε την Μπάμπεργκ στο Final Four του Champions League. Αυτό είναι το τέταρτο βραβείο του Ράις, σε προσωπικό επίπεδο, καθώς είχε προηγηθεί το βραβείο του MVP του Final Four της Euroleague (2014), αλλά και τα βραβεία του MVP της σεζόν στο Eurocup και του MVP των τελικών της ίδιας διοργάνωσης (2015).
Ο νεαρός άσος της Χάποελ Ιερουσαλήμ Ταμίρ Μπλατ αναδείχθηκε κορυφαίος νέος παίκτης της διοργάνωσης, χάρη στις εμφανίσεις του με την ομάδα του Όντεντ Κάτας, ενώ όσον αφορά το βραβείο του προπονητή της σεζόν, αυτό πήγε στον Ροέλ Μουρς, με τον 40χρονο κόουτς της Αντβέρπ να οδηγεί την ομάδα από την Αμβέρσα μέχρι το Final Four της διοργάνωσης, σε μια από τις καλύτερες σεζόν των Βέλγων.
Η διοργανώτρια αρχή του BCL βράβευσε και το καλύτερο κάρφωμα της διοργάνωσης, με τον Τζαμάλ Τζόουνς του ΠΑΟΚ να κατακτά το βραβείο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Τα λάθη μας - και ολο μπροστά μας θα τα βλέπουμε...
Που δεν κρατήσαμε απο την περυσινή ομάδα και τους Πάντερ, Βασιλόπουλο και Μήτσο....
Μάκη πάρε τον Μπακο της Αντβέρπ .. εξελιξιμος , μέσα στο μπάτζετ μας και μαζί με τον Χάντερ θα κάνουν παπάδες στο πεντε.