Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς μετά το τέλος του αγώνα με τη Μαδέιρα και τον αποκλεισμό τόνισε πως η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θα πρέπει να αφήσει πίσω της τα παιχνίδι για το Τσάλεντζ Καπ και να στρέψει το βλέμμα της στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος. «Ήταν καλή πορεία στην Ευρώπη, εξίσου με την περσινή, αλλά με μια πιο δύσκολους αντιπάλους. Όντως η Μαδέιρα αυτή τη χρονιά ήταν βελτιωμένη έχει κάνει αρκετές αλλαγές και εμφανίστηκε καλή και κατάφερε να μας κερδίσει και στα δυο παιχνίδια. Ωστόσο, εμείς πρέπει να στρέψουμε το βλέμμα στα παιχνίδι που ακολουθούν για τα πλέι οφ του Πρωταθήματος. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τα παιχνίδια αυτά και να καταφέρουμε να φτάσουν στον στόχο μας που είναι το Πρωτάθλημα.
Ενώ, στη συνέχεια ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για τον τραυματισμού του Σεμέδο: «Συμβαίνουν αυτά, αλλά καλό θα είναι να αποφεύγονται. Ελπίζω να είναι καλά και να συνεχίσει την αθλητική του πορεία».
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Χρειαζόμαστε καλύτερο προπονητή. Να σαι καλά και στο καλό.
Είσαι λίγος όταν καίει η μπάλα κρύβεσαι στο καλό να πας!!!