Τρομερά επεισόδια σημειώθηκαν το Σάββατο στο Ιράν στο ματς της Τράκτορ με την Παϊκάν!
Η ομάδα του Μασούντ, πρώην μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ έχασε με 1-0 εντός έδρας και ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα για το Πρωτάθλημα αλλά και μία από τις τρεις πρώτες θέσεις!
Οι οπαδοί της ομάδας ξέσπασαν μετά το γκολ που δέχθηκε η ομάδα τους. Ξεκίνησαν επεισόδια στις εξέδρες και μετά την λήξη μπήκαν και στο γήπεδο και επιτέθηκαν σε παίκτες με έναν από αυτούς να φτάνει μπροστά στον Μασούντ και να τον χτυπά!
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και άλλοι συμπαίκτες του "απάντησαν" και για λίγα λεπτά η κατάσταση ξέφυγε! Τα επεισόδια συνεχίστηκαν εκτός γηπέδου με δεκάδες συλλήψεις.
Στον Μασούντ οι οπαδοί της Τράκτορ χρεώνουν "χαλαρή απόδοση". Πάντως στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας ο Μασούντ είχε σημειώσει ένα φοβερό γκολ (δείτε το στο 1:40 του τελευταίου VIDEO).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!