Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες έχει καταθέσει κατά της Γελένα Καρλέουσα μήνυση για απειλές και δημόσιες προσβολές μέσω κοινωνικών δικτύων, τα οποία, όπως ισχυρίζεται, έχουν θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του.
Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η ακρόαση σε δικαστήριο στο Βελιγράδι και ο Βόσνιος αμυντικός έφτασε με δικηγόρο.
Ωστόσο, η Καρλεσούσα δεν εμφανίστηκε ξανά! Πάντως, τα ΜΜΕ την θέλουν να είναι στο Βελιγράδι και να γυρίζει το νέο της VIDEO CLIP.
Το επόμενο βήμα είναι βίαιη προσαγωγή της στο δικαστήριο, αναφέρουν δικαστικές πηγές της χώρας.
«Είμαι από τη Βοσνία, είμαι στις Βρυξέλλες και κάνω όλο αυτόν τον δρόμο για να έρθω σεβόμενος τη δίκη. Δεν είναι λογικό να μην είναι και αυτή εδώ», είπε ο Βράνιες στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Η νέα ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαΐου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αυτή δίπλα του ποια είναι ? Προβλέπω νέο σήριαλ..με τη δικηγόρο "κλαίουσα".. Έμπαινε Βρ.. :)