0 ΣΧΟΛΙΑ

Αυτοκίνητο της Tesla εξερράγη ξαφνικά ενώ ήταν σταθμευμένο (VIDEO)


Έρευνα έχει ξεκινήσει από την Tesla μετά την ανάρτηση ενός βίντεο που δείχνει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας να εκρήγνυται σε κλειστό πάρκινγκ κάτω από εντελώς ανεξήγητες συνθήκες.

Το λευκό όχημα Model S ήταν σταθμευμένο με σβηστή τη μηχανή σε παρκινγκ, όταν ξαφνικά άρχισαν να ξεπηδούν καπνοί από το κάτω μέρος. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα σημειώθηκε έκρηξη που το κατέστρεψε ολοσχερώς.

Το περιστατικό αναφέρεται ότι έλαβε χώρα σε πάρκινγκ της Σανγκάης και καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας συγκρότησε ομάδα για τη διαλεύκανση του συμβάντος.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα του βίντεο, ωστόσο η εταιρεία συγκρότησε ήδη μια ομάδα, η οποία εστάλη αμέσως επιτόπου για να «συνδράμει τις τις τοπικές αρχές  και να διαπιστώσει τα γεγονότα».

Στο παρελθόν έχουν υπάρξει ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της Tesla, καθώς έχουν αναφερθεί περισσότερα από δώδεκα περιστατικά με ξαφνική πυρκαγιά στα οχήματά της από το 2013. Πάντως, η ίδια η εταιρεία επιμένει ότι τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα είναι ακόμα ασφαλέστερα από τα βενζινοκίνητα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ