Quantcast
NEWS
10 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νέος σταθμός προαστιακού για το κλειστό της ΑΕΚ, πρόβλεψη για συγκοινωνία από την πρώτη μέρα!

Από τον πρώτο αγώνα της ερχόμενης σεζόν θα υπάρχει πρόσβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι την πόρτα του γηπέδου


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πρόβλεψη για πρόσβαση στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ με συγκοινωνία από την πρώτη μέρα υπάρχει ήδη από σήμερα. Το θέμα που απασχολεί πάρα πολλούς οπαδούς της ΑΕΚ το ξεκαθάρισε στην παρουσίαση του ο επικεφαλής του επιχειρησιακού προγράμματος κ. Γιώργος Πραχαλιάς, αφού όλα έχουν συμφωνηθεί στις επαφές που είχαν πριν από σήμερα ΑΕΚ και Δημο Φύλης. Συγκεκριμένα ειπώθηκαν τα εξής: “Στο χώρο μεταξύ του κυβερνητικού και του τεχνολογικού πάρκου θα κατασκευαστεί νέος σταθμός του προαστιακού σιδηροδρόμου, ο οποίος θα εξυπηρετεί ταυτόχρονα, το αρχαιολογικό, το ιστορικό και το αθλητικό πάρκο. Μέχρι την κατασκευή του νέου σταθμού του προαστιακού και του αρχαιολογικού και ιστορικού πάρκου, οι αθλητικές εγκαταστάσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ θα εξυπηρετούνται από τη δημοτική συγκοινωνία που θα διασυνδέει το κλειστό στάδιο με τον υφιστάμενο σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου στα Άνω Λιόσια. Κύριε Αγγελόπουλε είμαστε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε από σήμερα τους οπαδούς της ΑΕΚ. Στο μέλλον, θα διεκδικηθεί η επέκταση της γραμμής 3 του μετρό από Άγιο Νικόλαο προς τη Φυλή και διασύνδεσή του με το νέο σταθμό του προαστιακού που θα κατασκευαστεί στο χώρο του κυβερνητικού πάρκου”.

Σύμφωνα με τους χάρτες της google η απόσταση του υπάρχοντος σταθμού από το κλειστό της ΑΕΚ είναι 2,6 χιλιόμετρα και εκτιμώμενος χρόνος της μεταφοράς με το λεωφορείο θα είναι περίπου δέκα λεπτά.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ