Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Tέλος από τον Ολυμπιακό ο Κόκκαλης

Μετά από συνάντηση τριών ωρών Κόκκαλης και Μαρινάκης συμφώνησαν με τον εφοπλιστή να βάζει 50 εκατομμύρια ευρώ για το 67% των μετοχών και τον Κόκκαλη να παραμένει τυπικά πρόεδρος με το κουμάντο να το έχει ο Μαρινάκης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αλλαγή σκυτάλης θα υπάρξει στον Ολυμπιακό μετά την σημερινή τρίωρη συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι δύο άνδρες τελικά έφτασαν σε συμφωνία με την οποία ο Πειραιώτης εφοπλιστής γίνεται το αφεντικό της ομάδας αλλά με τον Σωκράτη Κόκκαλη να παραμένει προσωρινά και τυπικά πρόεδρος της ΠΑΕ τουλάχιστον στο πρώτο μεταβατικό στάδιο. Συγκεκριμένα ο Μαρινάκης θα βάλει 50 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει στην κατοχή του το 67% των μετοχών μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Στον Κόκκαλη εκτός από την προεδρία θα παραμείνει το 13% με τον Λαυρεντιάδη να έχει το υπόλοιπο 10%.

Οι δηλώσεις μετά την συνάντηση:

Σωκράτης Κόκκαλης: «Όπως σας είχαμε προαναγγείλει και την Τρίτη επετεύχθη συμφωνία με τον κ. Μαρινάκη. Από εδώ και πέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει όλα αυτά που διεκδικούσε και τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μία συνεργασία που έχει ως βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Θα παραμείνει πρόεδρος ο κ. Κόκκαλης. Ό,τι συζητούσαμε αφορούσε αποκλειστικά την προοπτική και την ελπίδα για κάτι καλό στον Ολυμπιακό τα επόμενα χρόνια».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ