0 ΣΧΟΛΙΑ

Κύπρος: Υπολοχαγός του στρατού ομολόγησε τη δολοφονία της Μέρι Ρόουζ και της εξάχρονης κόρης της


Ένας 35χρονος υπολοχαγός του κυπριακού στρατού συνελήφθη για την άγρια δολοφονία της 38χρονης Μέρι Ρόουζ, το πτώμα της οποίας βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα και σε προχωρημένη αποσύνθεση σε λατομείο στην Κύπρο.

Ο άντρας κατά την ανάκριση ομολόγησε τελικά τόσο την δολοφονία της γυναίκας όσο καις της εξάχρονης κόρης της, το πτώμα της οποίας ακόμα δεν έχει βρεθεί. Σύμφωνα με το politis.com.cy, ο συλληφθείς αναμένεται αύριο να οδηγήσει τους αστυνομικούς στο σημείο που έχει θάψει το 6χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με την κυπριακή αστυνομία, στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του 35χρονου βρέθηκε μπλε σκοινί πανομοιότυπο με αυτό που ήταν δεμένο το πτώμα, αλλά και ίδια κολλητικής ταινίας.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν αυτός επιχείρησε να καταπιεί μια κάρτα κινητού sim, την οποία παρέλαβαν οι αστυνομικοί.

Τελικά, τα στοιχεία που οδήγησαν στην ταυτοποίηση του ήταν τα ηλεκτρονικά ίχνη που είχε αφήσει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου παρουσιαζόταν με το ψευδώνυμο «Ορέστης».

Μάλιστα, χρησιμοποιούσε φωτογραφία άλλου αξιωματικού ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε, αν και δεν φαίνεται να έχει εμπλοκή στην υπόθεση, πέραν του ότι είναι γνωστός με τον 35χρονο υπολοχαγό και υπηρετούν στην ίδια μονάδα.  Παράλληλα, η Αστυνομία άφησε σήμερα ελεύθερο τον 33χρονο Ρουμάνο πρώην σύντροφο της 38χρονης και πατέρα της 6χρονης, χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο υπολοχαγός είχε αλλάξει τον σκληρό δίσκο στον υπολογιστή του μετά την εξαφάνιση της 38χρονης και της κόρης της, ενώ είχε διαγράψει και το προφίλ του από το facebook και από site γνωριμιών.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ