3 ΣΧΟΛΙΑ

Η Αγιά Σοφιά εντυπωσίασε τους σπουδαστές του Μετσόβιου Πολυτεχνείου!

Ο τεχνικός τρόπος κατασκευής, η άψογη οργάνωση, καθώς και τα μέτρα ασφαλείας άφησαν με το στόμα ανοιχτό τους φοιτητές οι οποίοι επισκέφτηκαν το μεγάλο έργο την περασμένη Δευτέρα


Εντυπωσιασμένοι με τον τρόπο κατασκευής της Αγιά Σοφιάς, την άψογη οργάνωση καθώς και τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, έμειναν οι σπουδαστές του έκτου εξαμήνου της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κατά την επίσκεψη τους στο γήπεδο. Με τους φοιτητές να βρίσκονται την περασμένη Δευτέρα στα ιερά χώματα και να γνωρίζουν από… μέσα τις τεχνικές λεπτομέρειες της κατασκευής και να παρακολουθούν τον τρόπο δουλειάς των εργαζόμενων.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

To εργοτάξιο του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια επισκέφτηκαν την περασμένη Δευτέρα φοιτητές του έκτου εξαμήνου της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου συνοδευόμενοι από καθηγητές του τμήματος εκ μέρους των οποίων ο κ. Κωνσταντίνος Τρέζος ευχαρίστησε με επιστολή του τον κ. Αλέξανδρο Μεταξά, πρόεδρο της κατασκευάστριας εταιρίας του έργου, ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ ΑΕ.
Στην επιστολή του ο κ. Τρέζος ανέφερε τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Μεταξά,
θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την καλοσύνη που είχατε να μας υποδεχτείτε, και φέτος, στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ, ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, και δια μέσου υμών να εκφράσω τις ευχαριστίες μας και προς τον κ. Δ. Μελισσανίδη.
Την ξενάγηση στο έργο παρακολούθησαν, σε δύο ομάδες, περί τους 100 Σπουδαστές του 6ου εξαμήνου της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Η παρουσίαση του έργου έγινε από τον εκπρόσωπο της μελετητικής εταιρίας κ. Γιαννακά, προς τον οποίο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας. Επίσης ευχαριστίες εκφράζονται και προς την κα Φελέκη για την επιτόπου του έργου περιήγηση.
Οι Σπουδαστές μας εντυπωσιάστηκαν από την επίσκεψη και σ’ αυτό συνέβαλαν το τεχνικό ενδιαφέρον του έργου, η άψογη οργάνωση του εργοταξίου καθώς και τα μέτρα ασφαλείας».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Durruti1984 - 20/4/2019 00:31

να γινουν ΑΕΚΑΡΑ οι φοιτητες αμα εντυπωσιαστηκαν και να γραφουν τους βαζελες στου Ζωγραφου

Kostas38 - 19/4/2019 14:59

Παιδιά μην πιστεύεται τίποτε οφθαλμαπάτη είναι δεν υπάρχει γηπεδο τα χώματα πάμε πέρα δώθε ολη μερα.

BYZANTIN - 19/4/2019 17:38

Αυτά τα λέει ο Τσουκαλάς ...που δεν έχει γήπεδο από τότε που ξεκινήσαμε το χτίσιμο του ναού μας. Να 'τανε η ζήλια ψώρα λένε ... αλλά τέτοια μπεεεεεεεεεεεε που είναι δεν θα δουν ποτέ τους γήπεδο δικό τους !!!

ΕΠΟΜΕΝΟ