0 ΣΧΟΛΙΑ

Βραβεύτηκε ως παίκτης του μήνα ο Αλμπάνης


Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς έχουν δημιουργήσει την ενέργεια «Player of the Month» με σκοπό να δώσουν την δυνατότητα στους φιλάθλους της ΑΕΚ να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη κάθε μήνα, μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.
Την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 και ώρα 12:00, στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα, πραγματοποιήθηκε η βράβευση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αλμπάνη ως «Player of the Month» για το μήνα Μάρτιο.
Ο Χρήστος Αλμπάνη αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις των φιλάθλων της ΑΕΚ, στην αντίστοιχη ψηφοφορία που διεξήχθη στην σελίδα του Facebook AEK F.C. Experience της Τράπεζας Πειραιώς.
Την βράβευση πραγματοποίησε ο κ. Κορμάς Χρήστος, κάτοχος της πιστωτικής κάρτας AEK F.C. Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου.
Παρόντες από την Τράπεζα Πειραιώς ήταν οι κα. Ρίπη Μαρία από την Δ/νση Καρτών και ο κ. Γεωργούσης Νίκος από την Δ/νση Marketing και από την ΠΑΕ ΑΕΚ ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Νίκος Καραούζας.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ