0 ΣΧΟΛΙΑ

ΗΠΑ: 18χρονη που ήθελε να επαναλάβει το «Κολουμπάιν» αυτοκτόνησε σε δάσος του Κολοράντο

Η έφηβη ήταν «παθιασμένη» με την σφαγή του Κολουμπάιν


Μια 18χρονη κοπέλα που είχε σκορπίσει τον τρόμο στα σχολεία του Κολοράντο βρέθηκε σήμερα νεκρή με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Η 18χρονη Σολ Πάις περιγράφεται ως «παθιασμένη» με τη σφαγή στο Λύκειο του Κολουμπάιν και είχε εξαπολύσει πολλαπλές απειλές κατά σχολείων αναγκάζοντας μάλιστα σε κλείσιμο των σχολείων σε 20 περιοχές του Κολοράντο.

Στο σχολείο στο Κολουμπάιν του Κολοράντο, στις 20 Απριλίου του 1999, δύο τελειόφοιτοι δολοφόνησαν 12 μαθητές και έναν δάσκαλο πριν αυτοκτονήσουν σε ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα στα σχολικά χρονιά των ΗΠΑ.

Η Πάις φαίνεται ότι οραματιζόταν να επαναλάβει κάτι ανάλογο και γι’ αυτό είχε ταξιδέψει από τη Φλόριντα όπου κατοικούσε στο Κολοράντο καθώς σε λίγες μέρες είναι η επέτειος της σφαγής. Μετά την άφιξή της στο Ντένβερ είχε αγοράσει καραμπίνα και πυρομαχικά. Μάλιστα είχε εκτοξεύσει «αόριστες αλλά αξιόπιστες» αναγκάζοντας πολλά σχολεία να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας τους ή και να κλείσουν τελείως.

Οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της Σολ Πάις, ωστόσο τελικά η 18χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε μια δασική έκταση στην περιοχή με τραύμα από την καραμπίνα της που βρισκόταν δίπλα της. Ο θάνατός της θεωρείται αυτοκτονία, ωστόσο παραμένει άγνωστο τι την οδήγησε σε αυτή την πράξη της.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ