Στο πρώτο ματς, για τα playoffs της Euroleague, η Ζαλγκίρις ηττήθηκε 76-43 από τη Φενέρμπαχτσε, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να είναι φανερά εκνευρισμένος με την αγωνιστική εικόνα των παικτών του.
Μάλιστα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Λιθουανός προπονητής της Ζαλγκίρις είπε το εξής: "Έχουμε 48 ώρες να αλλάξουμε πρόσωπο και να βρούμε κάτι ανάμεσα στα πόδια μας. Δεν δώσαμε στους παίκτες να καταλάβουν, ότι όλα θα κριθούν στις σωματικές επαφές, κάτι στο οποίο οι αντίπαλοί μας επικράτησαν. Δε βρήκαμε κάτι πάνω τους, για να το τιμωρήσουμε".
Επίσης, ο Γιασικεβίτσιους τόνισε: "Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε. Προφανώς και ήταν καλύτερα προετοιμασμένη και με καλύτερη καθοδήγηση από τον πάγκο. Το πιο σημαντικό πάντως ήταν πως έπαιξε πιο δυνατά. Σίγουρα η εμπειρία έπαιξε ρόλο. Εμείς δεν κάναμε τίποτα στο παρκέ και δεν είδε ο κόσμος την Ζαλγκίρις του τελευταίου διμήνου. Πρέπει τις επόμενες 48 ώρες να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει του Game 2.
Η διαφορά δεν παίζει ρόλο, απλά η Φενέρ προηγείται με 1-0. Υπάρχουν 48 ώρες στη διάθεσή μας ώστε να πούμε στους παίκτες που να επιτεθούν, με ποιον τρόπο και να ανεβάζουμε τη σκληράδα μας στο επίπεδο που μας έφερε μέχρι εδώ. Μας... πόνεσαν τα 23 λάθη κυρίως από τα γκαρντ μας.
Δε με νοιάζει το παρελθόν, έχουμε 2019 και σε 48 ώρες η Ζαλγκίρις παίζει το Game 2 με τη Φενέρ"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
