0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Τραμπ λέει τη «χαζομάρα» του για την Παναγία των Παρισίων και η Γαλλία τον βάζει στη θεση του!


Μέσα σε όλη την χθεσινή καταστροφή με την εμβληματική Παναγία των Παρισίων να είναι τυλιγμένη στις φλόγες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ «πετάχτηκε» για να πει τη δική του γνώμη για το πώς να σβήσουν τη φωτιά.

Φυσικά, η πρότασή του αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την οξυδέρκειά του καθώς πρότεινε να ρίξουν νερό από αέρος σε αυτό το κτίριο 850 ετών, το οποίο είχε ήδη προβλήματα στατικότητας!

«Πόσο τρομερό είναι να βλέπουμε την καταστροφική πυρκαγιά στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων. Ίσως η ρίψη νερού από αέρος να βοηθούσε στην κατάσβεση. Πρέπει να δράσετε άμεσα!», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter.

Η απάντηση ήρθε άμεσα από την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Γαλλίας που φυσικά εξήγησε το αυτονόητο.

«Η ρίψη νερού από αέρος σε αυτό τον τύπο κτηρίου θα μπορούσε να οδηγήσει την ολοκληρωτική κατάρρευση του οικοδομήματος» και «Είτε με ελικόπτερο, είτε με αεροσκάφος το βάρος του νερού και η δύναμη με την οποία θα έπεφτε από μικρό ύψος θα μπορούσε να καταπονήσει το οικοδόμημα της Παναγίας των Παρισίων και να οδηγήσει σε παράπλευρες καταστροφές σε κοντινά κτήρια», ήταν οι απαντήσεις, επίσης μέσω Twitter της γαλλικής Πολιτικής Προστασίας.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ