3 ΣΧΟΛΙΑ

Μπάνκι: Κάναμε απαράδεκτο πρώτο ημίχρονο

Όλα όσα είπε ο κόουτς της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου


Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και είπε ότι άπαντες είναι απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας, είπε ότι έκανε η ΑΕΚ απαράδεκτο πρώτο ημίχρονο με πολλά λάθη. Πήρε θέση για τα μεταγραφικά της ομάδας τονίζοντας ότι η ΑΕΚ έχει βρει στην αγορά για τον κατάλληλο παικτη ενώ μίλησε και για τον αποκλεισμό της ομάδας από την συνέχεια στο BCL

Αναλυτικά

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι για την ήττα, για τον τρόπο που ήρθε. Από την μεριά μας, είναι απαράδεκτο το πως παίξαμε τα πρώτα 20 λεπτά. Φτάσαμε στο σημείο που ήταν το ματς στο +19. Ο Πανιώνιος έκανε ένα θαυμάσιο παιχνίδι, αλλά εμείς επιτρέψαμε να γίνει ό,τι έγινε στα πρώτα λεπτά. Δεν είναι το στυλ μας και ο τρόπος που παίζουμε. Είμαστε σε μια κατάσταση που θέλουμε το καλύτερο από όλους. Σήμερα είδαμε πως η άμυνά μας δεν ήταν αποτελεσματική όπως συνήθως. Υποφέραμε στο "ένας εναντίον ενός", στα ριμπάουντ και χάσαμε μπάλες. Στα τελευταία λεπτά ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα. Είχαμε ενέργεια, θέληση και επιθυμία μεγάλη για να επιστρέψουμε από αυτό το δύσκολο σημείο».

Για τα μεταγραφίκά της ΑΕΚ: «Τώρα είμαστε ακόμα στην αγορά για να βρούμε την καλύτερη λύση. Ψάχνουμε για παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και θέλουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Θέλουμε στα τελευταία ματς να δώσουμε περισσότερα λεπτά στον Ξανθόπουλο, γιατί δεν είχε  παίξει, και ελπίζω να έχω και τους Θίοντορ, Τσαλμπούρη και Καββαδά σύντομα κοντά».

Για το πόσο έχει επηρεάσει την ομάδα ο αποκλεισμός από το Champions League: «Φυσικά όλοι είναι απογοητευμένοι, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ψάχνουμε ένα κίνητρο για να προχωρήσουμε. Υπάρχουν παίκτες που κράτησαν την ομάδα στις πλάτες τους όλη τη σεζόν. Έχουμε μεγάλη και σε διάρκεια ενέργεια από την προετοιμασία ακόμα. Αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε αυτό να επηρεάσει την νοοτροπία μας. Τα 20 πρώτα λεπτά κάποιοι είχαν πνευματική και σωματική απόσταση».

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
artac_21 - 14/4/2019 10:30

Μη μασάς Μπάνκι, κοουτσάρα. Προχώρα και δείξε τι αξίζουμε στα πλεη-οφ.

Matoulis - 13/4/2019 22:52

Και άλλος Ουζουνίδης μας προέκυψε στο μπάσκετ!!!όλοι φταίνε εκτός από αυτόν .......Και χρησιμοποιεί φθηνές δικαιολογίες!

Euaggelos - 13/4/2019 20:28

Μπιανκι για τα θηρία

ΕΠΟΜΕΝΟ