Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της προπόνηση στις Σέρρες ενόψει του αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (05/04-18:00). Η Ένωση ολοκλήρωσε την προπόνησή της στο ΔΑΚ των Σερρών λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα και το θετικό είναι πως οι «κιτρινόμαυρες» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα. Έτσι ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο σχετικά με τις παίκτριες που θα παρατάξει στο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου.
Τα κορίτσια της ΑΕΚ θα κάνουν μια τελευταία προπόνηση στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής, ώστε να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!