1 ΣΧΟΛΙΑ

Διοίκηση ΣΕΦ: Την Κυριακή το Στάδιο θα είναι κλειστό

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αρνήθηκε να διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση


Την Κυριακή, ημέρα διεξαγωγής του ντέρμπι της Basket League, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το ΣΕΦ θα παραμείνει κλειστό, όπως ενημέρωσε η διοίκηση του Σταδίου με ανακοίνωσή της, υπογραμμίζοντας πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός αρνήθηκε να διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας για τη διεξαγωγή του ντέρμπι.

Η ανακοίνωση του ΣΕΦ:

«Μετά την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ότι δεν θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε., στις 17/03/2019 και ώρα 17:00), ενημερώνουμε ότι δεν πληρούνται οι κατά τη σύμβαση προϋποθέσεις, μεταξύ Σ.Ε.Φ. και Κ.Α.Ε Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή αγώνα.

Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ. ενημερώνει ότι λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεσης αγώνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 17η Μαρτίου 2019 τόσο για τον ανωτέρω αγώνα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα θα παραμείνει κλειστό».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
BYZANTIN - 17/3/2019 21:31

ΤΑΚΗΗΗΗΗΗΗ ... ΤΑ ΜΠΑΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟΟΟΟΟ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!

ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΤΥΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ. ΕΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ !!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ