Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Και πέμπτο μέλος της εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών του Ιράν απέσυρε το αίτημα για άσυλο

Αυτή τη στιγμή μόλις δύο γυναίκες παραμένουν στην Αυστραλία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Και πέμπτο μέλος της εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών του Ιράν απέσυρε το αίτημα για άσυλο όπως μεταφέρει το Πρακτορείο Reuters.

Όπως αναφέρει, μετά την εξέλιξη αυτή από το γκρουπ των έξι παικτών και ενός μέλους του επιτελείου της ομάδας του Ιράν που είχαν κάνει αίτηση για άσυλο μόνο τα δύο εμμένουν στην αρχική τους απόφαση.

Τα πέντε μέλη που έχουν πάρει πίσω το αίτημά τους τελικά αναμένεται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα στη Κουάλα Λουμπούρ.

«Είναι μια πολύ δύσκολη και περίπλοκη κατάσταση», ανέφερε ο υφυπουργός εξωτερικών της Αυστραλίας σχολιάζοντας την κατάσταση τονίζοντας την ίδια στιγμή ότι οι δύο γυναίκες που δεν έχουν αλλάξει άποψη μένουν στην χώρα η οποία πρόκειται να τις στηρίξει για την απόφασή τους.

Οι άλλες μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας του Ιράν αναζητούν τρόπο να φύγουν από τη Μαλαισία και να πάνε σε άλλη χώρα καθώς αυτή την στιγμή χαρακτηρίζεται μη εφικτό και επικίνδυνο να επιστρέψουν στην Τεχεράνη.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι παίκτριες είχαν αρνηθεί να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο του Ιράν.

Μπορεί να μην υπάρχει επιβεβαίωση μέχρι στιγμής, ωστόσο πολλά ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ίσως οι αθλήτριες που τελικά πήραν πίσω την αίτησή τους για άσυλο να έχουν δεχθεί ουσιαστικά εκβιασμούς να το κάνουν, δεχόμενες απειλές κατά των ζωών των μελών των οικογενειών τους που βρίσκονται στο Ιράν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ