Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο ο Αναστασάκης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την εξαιρετική αγωνιστική του κατάσταση έδειξε σήμερα ο Μιχάλης Αναστασάκης, στον πρώτο του αγώνα στο 2019. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων στο Σαμορίν, όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση στη σφυροβολία με 76,38 μέτρα.

Ο αθλητής με το καλημέρα στη σεζόν έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, το οποίο ήταν 76,00 μ. και πλέον έχει τον απαιτούμενο χρόνο, προκειμένου να δουλέψει και να προετοιμαστεί καλά για το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς. Παράλληλα, ο Αναστασάκης πέτυχε την καλύτερη βολή της καριέρας του σε ντεμπούτο στη σεζόν, αλλά και την τέταρτη βολή της καριέρας του.

Ο σημερινός αγώνας του Αναστασάκη χαρακτηρίστηκε από ένα ακόμη στοιχείο, τη σταθερότητα σε μεγάλες βολές, αφού εκτός από το 76,38 μ. είχε ακόμη προσπάθειες στα 74,67 μ., 76,25 μ., 76,06 μ., 75,57 μ., ενώ ήταν άκυρος στην έκτη του βολή.

Αναμφίβολα ο 25χρονος έκανε σήμερα έναν από τους καλύτερους - αν όχι τον καλύτερο - αγώνα της ζωής του κι έδειξε πως τη φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα δυνατός και σε θέση να βελτιώσει το 77,72μ., που είναι το ρεκόρ του από το 2017. Νικητής στο γκρουπ του Αναστασάκης ήταν ο Γάλλος Μπιγκότ Γκουεντίν με 78,14 μέτρα.

Στο β΄γκρουπ της σφυροβολίας αγωνίστηκε ο Νίκος Γαβριηλίδης, ο οποίος είχε καλύτερη βολή στα 66,89 μ. στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια - οι υπόλοιπες βολές του 60,89 μ., άκυρο, 65,31 μ., 63,87 μ., 62,79 μ. -, που του έδωσε την 10η θέση στο γκρουπ του.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ