Τέλος στη ζωή του φέρεται να έβαλε ο frontman των Prodigy, Κιθ Φλιντ που βρέθηκε σήμερα νεκρός στο σπίτι του στο Έσεξ. Όπως γράφει στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram το συγκρότημα ο 49χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο Φλιντ αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά αλλά είχε και διάφορα ψυχολογικά θέματα.
«Κληθήκαμε μετά από κλήσεις για την υγεία ενός άντρα σε μια διεύθυνση στο Μπρουκ Χιλ, στο Νορθ Εντ, λίγο μετά τις 8:10 π.μ. τη Δευτέρα. Βρεθήκαμε εκεί και δυστυχώς ένας 49χρονος άνδρας ανακοινώθηκε ότι πέθανε στο σημείο. Οι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί. Ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και ένας φάκελος θα προετοιμαστεί για τον ιατροδικαστή», ανέφερε σε ανακοίνωσή του εκπρόσωπος της αστυνομίας του Έσσεξ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!