Quantcast
NEWS
8 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου ΑμΕΑ για την επίθεση στο Παπαστράτειο: Τον είδα μέσα στα αίματα. Τρελάθηκα!

Ο φίλος του Ολυμπιακού και ο πατέρας του περιγράφουν όσα έζησαν το Σάββατο στο Παπαστράτειο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το Σάββατο, ο αγώνας πόλο γυναικών, Ολυμπιακός-Γλυφάδα, στο Παπαστράτειο, σημαδεύτηκε από την επίθεση κουκουλοφόρων στους θεατές.

Ανάμεσα στα θύματα της επίθεσης ήταν ο φίλος του Ολυμπιακού, με κινητικά προβλήματα, ο 29χρονος Γιάννης Αλαμπασύνης, ο οποίος, μαζί με τον πατέρα του, περιέγραψαν όσα βίωσαν το Σάββατο.

Μιλώντας στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ, ο 29χρονος τόνισε: "Φοβήθηκα πολύ. Ήταν τροµακτικό. Δεν έχω συνέλθει ακόµα. Δεν υπήρχε λογική. Από θαύµα γλιτώσαµε".

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του πατέρα του φίλου του Ολυμπιακού: "Δεν έχουµε συνέλθει από το σοκ. Ηταν τροµακτικό. Ετοιµαζόµασταν να φύγουµε για να πάµε από το Παπαστράτειο στου Ρέντη και κατεβαίναµε τα σκαλιά. Ο Γιάννης πιάστηκε από τα κάγκελα για να σταθεί και ξαφνικά µπήκαν µέσα καµιά τριανταριά νεαροί. Με ρόπαλα µας χτυπούσαν. Επεσα πάνω στον Γιάννη και τους φώναζα “προσέξτε, είναι παιδιά. Πού χτυπάτε;”. Δεν καταλάβαιναν τίποτα. Δεν άκουγαν τίποτα. Είδα τον Γιάννη µου µέσα στα αίµατα. Τρελάθηκα. Ευτυχώς δεν έγινε κάποιο ανεπανόρθωτο κακό. Ηταν άνανδρη επίθεση. Ο Γιάννης µου δεν είχε ποτέ αντιδικίες µε κανέναν. Δε µπορώ να τον συνεφέρω από το σοκ".

Ο πατέρας του Γιάννη Αλαμπασύνη συνέχισε λέγοντας πως "η παρουσία του Γιάννη στους αγώνες του Ολυµπιακού, σε όλα τα σπορ, του δίνει ζωή και δύναµη να ξεπεράσει το κινητικό πρόβληµα. Είναι µεγάλη ψυχή ο Γιάννης. Ήταν στο καροτσάκι, αλλά µε τη χαρά που παίρνει στο γήπεδο και τη δύναµη που αντλεί από όλους τους αθλητές όλων των οµάδων έχει σηκωθεί στα πόδια του. Σπουδάζει και µας δίνει δύναµη. Αυτό το παιδί βρήκαν να χτυπήσουν. Αισθάνοµαι ντροπή, όχι οργή. Ακόµα και οι 4-5 αστυνοµικοί που ήταν στο κολυµβητήριο, µόλις τους είδαν, µπήκαν στο καµαράκι και κρύφτηκαν".

Ο Μίμης Αλαμπασύνης πρόσθεσε πως "το αυτοκίνητο του Λάζαρου Κοσµά που είναι ειδικής κατασκευής και µε σήµα ΑµεΑ το κατέστρεψαν. Και στα δικά µας έκαναν ζηµιές, αλλά µπροστά στη σκέψη ότι γλιτώσαµε δεν µιλάµε για τα άψυχα".

Σημειώνεται πως ο 29χρονος φίλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Αλαμπασύνης, είναι φοιτητής στο τμήμα Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ