Ένας φίλος της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στο νοσοκομείο και παλεύει για τη ζωή του μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τη Σάλκε στη Γερμανία για το Champions League. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ένας οργανωμένος της Σάλκε που ονομάζονται «The Hugos» γρονθοκόπησε, χωρίς να έχει γίνει γνωστό γιατί, τον 32χρονο οπαδό της Σίτι που υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κρανίο και τον εγκέφαλο και παραμένει σε κώμα σε Γερμανικό νοσοκομείο.
Αξίζει να σημειωθεί πως άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι έμειναν και προσφέρουν τη βοήθειά τους στους συγγενείς του άτυχου φιλάθλου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
