Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έπιασε κορυφή η Μπάγερν (VIDEOS)

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 1-0 τη Χέρτα και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχοντας ματς περισσότερο- Σπουδαίο διπλό η Βόλφσμπουργκ στη Γκλάντμπαχ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

BUNDESLIGA: 23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: ALLIANZ ARENA

Στην 68η συνάντηση των δυο ομάδων, στο πρωτάθλημα, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 1-0 της Χέρτα Βερολίνου, χωρίς να εντυπωσιάσει, και με τη τρίτη σερί νίκη βρέθηκε στη πρώτη θέση, ισόβαθμη της Μπορούσια Ντόρτμουντ, που υποδέχεται την Κυριακή τη Λεβερκούζεν.

Χωρίς ρυθμό και με ελάχιστες φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο, με τη Χέρτα να έχει "διαβάσει" καλά το παιχνίδι της Μπάγερν και να μην αφήνει χώρο στους γηπεδούχους. Στο 11ο λεπτό σωστά ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων, αφού ο σκόρερ Ζέλκε ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 14' η Μπάγερν απείλησε μια και μοναδική φορά στο πρώτο 45λεπτό με το διαγώνιο σουτ του Κίμιχ. Μια υποψία ευκαιρίας για τη Χέρτα στο 28ο λεπτό, με τον Καλού να γυρίζει και τον Μπόατενγκ να βάζει το πόδι και να απομακρύνει ήταν το τελευταίο αξιοσημείωτο στιγμιότυπο από το πρώτο ημίχρονο.
Η Μπάγερν πίεσε από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και στο 48' ο Κίμιχ έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και πριν προλάβει να κάνει την προβολή ο Λεβαντόφσκι, ο Σταρκ έδιωξε. Όμως, στο 56' η Χέρτα έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όταν ο Ζέλκε πλάσαρε και ο Κίμιχ έδιωξε με τακουνάκι πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι το πλήρωσαν αυτό, έξι λεπτά αργότερα, από μια στατική φάση. Ο Χάμες εκτέλεσε κόρνερ, ο Χάβι Μαρτίνεθ πρόλαβε τον γκολκίπερ Γιάρσταϊν και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Η Μπάγερν φρόντισε να κρατήσει τη Χέρτα μακριά από τα καρέ της και στο 85' η Χέρτα έμεινε με δέκα παίκτες, όταν σε μια συγκρουση Ρέκικ και Λεβαντόφσκι, ο διαιτητής έδειξε κόκκινη στον Ολλανδό στόπερ. Στο φάουλ που ακολούθησε, ο Αλάμπα εκτέλεσε, ο Γιάρσταϊν απέκρουσε και στην επαναφορά ο Μίλερ αστόχησε. Στα λεπτά που απέμεναν για το φινάλε, η Μπάγερν δεν απείλησε, δεν απειλήθηκε και έτσι η γιούχα του ημιχρόνου, από τις εξέδρες της "Allianz Arena", μετατράπηκε σε χειροκροτήματα στο φινάλε του ματς.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Ζούλε, Αλάμπα, Γκορέτσκα (46' Τιάγκο), Μαρτίνεθ, Γκνάμπρι, Χάμες, Ριμπερί (58' Κομάν, 67' Μίλερ), Λεβαντόφσκι

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Γιάρσταϊν, Σταρκ, Λουστενμπέργκερ, Ρέκικ, Λαζάρο, Μίτελστεντ, Γκρούγιτς, Μάιερ (79' Ντάρνταϊ), Ντούντα, Καλού (79' Γιαρστρζέμπσκι), Ζέλκε

 

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: BORUSSIA PARK

Σπουδαίο διπλό στο "Borussia Park" για τη Βόλφσμπουργκ, η οποία νίκησε 3-0 τη Γκλάντμπαχ και πλέον απέχει τρεις βαθμούς από τη πρώτη τετράδα, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο για τη Γκλάντμπαχ, για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι χάνει με σκορ 0-3, συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, ωστόσο παραμένει εντός τετράδας.
Μπήκε καλύτερα στο ματς η Γκλάντμπαχ και είχε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, όπως αυτή του Γκίντερ στο 8', απέκρουσε ο γκολκίπερ Κάστελς, και αυτή στο 26ο λεπτό, όπου ο Νόιχαουζ σημάδεψε το δοκάρι και ο ίδιος παίκτης, ένα λεπτό μετά, πλάσαρε για να διώξει ο Κνόχε πάνω στη γραμμή. Κόντρα στη ροή του ματς, η Βόλφσμπουργκ άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, όταν σε μια καλά δομημένη επίθεση της Βόλφσμπουργκ, ο Ρουσιγιόν βρήκε τον Γκέρχαρντ και εκείνος βρήκε στόχο για το 0-1.
Στην επανάληψη, η Γκλάντμπαχ αύξησε την πίεση, έκανε ευκαιρίες, αλλά και πάλι η Βόλφσμπουργκ ήταν αυτή που σημάδεψε δίχτυα με το πρώτο σουτ της στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 64ο λεπτό πέρασε στο ματς ο Μεχμέντι και τέσσερα λεπτά μετά, ο Ελβετός στράικερ με δυνατό σουτ νίκησε τον Ζόμερ για το 0-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν ξανά στο ματς, αλλά τόσο ο Αζάρ στο 75', όσο και ο Στιντλ στο 76' νικήθηκαν από τον τερματοφύλακα της Βόλφσμπουργκ. Το τελειωτικό χτύπημα για τη Βόλφσμπουργκ ήρθε στο 83ο λεπτό με τον Μεχμέντι να πιάνει τη κεφαλιά και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Τζόνσον, Γκίντερ, Ελβέντι, Βεντ, Κράμερ, Νόιχαουζ (82' Ντρμιτς), Ζακάρια (46' Χόφμαν), Χέρμαν (66' Πλέα), Αζάρ, Στιντλ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Ουίλιαμ, Κνόχε, Μπρουκς, Ρουσιγιόν, Γκιλαβογκί, Γκέρχαρντ, Άρνολντ, Στέφεν (78' Ρεχμπετσάι), Μπρέκαλο (64' Μεχμέντι), Βέγκχορστ (84' Κλάους)

 

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 5-1

ΓΗΠΕΔΟ: SCHWARZWALD STADION

Τον Σεπτέμβριο του 2012 ήταν η τελευταία φορά που η Φράιμπουργκ έβαζε πέντε γκολ σε ματς Bundesliga. Επτά χρόνια μετά, επικράτησε 5-1 της Άουγκσμπουργκ επεκτείνοντας το αήττητο σερί της στα τέσσερα ματς, σερί που την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, η Άουγκσμπουργκ είναι στο +2 από τη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ.
Στο 9ο λεπτό, η Φράιμπουργκ άνοιξε το σκορ με τον Νιλς Πέτερσεν να αξιοποιεί το... δώρο του Κεντίρα και να ανοίγει το σκορ. Η Άουγκσμπουργκ δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση αλλά με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Ο Γκρίφο με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Σβόλοφ και έκανε το 2-0 για τη Φράιμπουργκ. Πριν βγει το ημίχρονο, οι σκόρερ των δυο πρώτων γκολ συνεργάστηκαν για το 3-0. Ο Γκρίφο έβγαλε τη σέντρα και ο Πέτερσεν με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο τέρμα, για λογαριασμό των γηπεδούχων.
Επτά λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, η Άουγκσμπουργκ μείωσε σε 3-1 με τον Κεντίρα. Όμως, στο 64ο λεπτό, οι παίκτες της Φράιμπουργκ κυκλοφόρησαν σωστά τη μπάλα, γύρω από τη περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Χάμπερερ βρήκε τον Βάλντσμιντ σε ανοιχτό χώρο και εκείνος εκτέλεσε για το 4-1. Στο 81' ο Βάλντσμιντ βγήκε, ο Νιντερλέχνερ μπήκε στη θέση του και τέσσερα λεπτά μετά διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Η Άουγκσμπουργκ τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Όξφορντ.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Σβόλοφ, Κούμπλερ, Λίνχαρτ, Χάιντς, Οκορόγι (86' Στένζελ), Αμπράσι, Φραντς (86' Γκόντορφ), Χάμπερερ, Γκρίφο, Βάλντσμιντ (81' Νιντερλέχνερ), Πέτερσεν

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κόμπελ, Σμιντ, Όξφορντ, Κεντίρα, Σταφυλίδης, Κου, Μπάιερ (46' Ντάνσο), Γι, Γκρέγκοριτς, Μαξ (73' Γένσεν), Κόρντοβα

 

ΜΑΪΝΤΣ-ΣΑΛΚΕ 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: OPEL ARENA

Τέλος στο σερί με τις τρεις ήττες τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έβαλε η Μάιντς, η οποία σκόραρε απέναντι στη Σάλκε για πρώτη φορά από το Φλεβάρη του 2016 και με το τελικό 3-0 απομακρύνθηκε και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Συνεχίζει να απογοητεύει η Σάλκε στο πρωτάθλημα, έχει να νικήσει από τις 20 Γενάρη και οι 23 βαθμοί στο συγκεκριμένο διάστημα είναι η χειρότερη συγκομιδή εδώ και 20 χρόνια.
Στο 6ο λεπτό η Μάιντς είχε τη πρώτη καλή στιγμή της στο ματς με τον Μπελ, με τη Σάλκε να απαντάει με Μπενταλέμπ και Καλιτζούρι. Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του ματς και στο 18' άνοιξαν το σκορ. Ο Λάτζα εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Καλιτζούρι, έδωσε στον Ονισίβο και αυτός με τρομερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ούτζα δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ Νούμπελ και να κάνει το 2-0. Η Σάλκε έφτασε κοντά στην ισοφάριση, στο 43ο λεπτό, αλλά το σουτ του Νάστασιτς απέκρουσε ο Μάιερ.
Στην επανάληψη, ο Ματετά πέρασε αλλαγή στο 64ο λεπτό και στο 72' έπιασε τη κεφαλιά, σε σέντρα του Ααρόν, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διπλασιάζοντας τα τέρματα της Μάιντς. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ονισίβο στο 84ο λεπτό.

ΜΑΪΝΤΣ: Μίλερ, Ντονάτι, Μπελ, Νιακατέ, Ααρόν (90'+1' Μπούνγκερτ), Γκμπαμέν, Οζτουνάλι, Λάτζα, Μποέτιους (87' Μαξίμ), Ονισίβο, Ούτζα (64' Ματετά)

ΣΑΛΚΕ: Νούμπελ, Μπρούμα (69' Ράιτ), Νάστασιτς, Σανέ, Καλιτζούρι, Οτσίπκα, Ρούντι, Μασκαρέλ (56' Αρίτ), Μπενταλέμπ, Σκριζίμπσκι (63' Κουτούτσου), Ουτ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ