Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, για τη σεζόν 2018-2019, ολοκληρώθηκαν στο "Ολιμπίνσκι", με την ήττα 1-0 από τη Ντιναμό Κιέβου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην ομάδα του Πειραιά έχουν παράπονα για τη διαιτησία του Ιβάν Κρούζλιακ, κάνοντας λόγο για μπλόκο, από πλευράς Σλοβένου διαιτητή.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστηρίζουν πως ο ρέφερι έδινε ανάποδα σφυρίγματα και έδειχνε πολύ εύκολα την κίτρινη κάρτα στους παίκτες της ομάδας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Κάντε επενδύσεις για να κερδάτε και το Σλοβένο διαιτητή!
Οταν καλομαθες τοσα χρονια στην Ελλαδα στο 90-10 και να κανουν οτι θελουν, ατιμωρητοι οι παικτες σου, τωρα βλεπεις αδικιες-φαντασμα. Η πιο λαθος αποφαση του διαιτητη χθες ηταν η κιτρινη καρτα στο Σισε, που επρεπε να ειναι καραμπινατη κοκκινη, γιαωαγκωνια σε αντιπαλο.
Φέρτε τους στο κύπελλο να τους ξεφτιλισουμε. Πρέπει να ξεπληρωθει αυτή η τεσσάρα
Περαστικά και να πλένεστε
Καλή χώνεψη σουργελα. Του χρόνου τελικό.
Αλέφαντος : "Ο Ολυμπιακός είναι γεννημένος νικητής, δεν είναι ομάδα να τρώει φάπες." Και πούσαι ακόμα μπάρμπα. Να δεις τι σούχουν για μετά...
1) Ο διαιτητής ήταν Σλοβάκος.
2) Αφού είχαν παράπονα από τη διαιτησία γιατί δεν έφυγαν στον ημίχρονο;
3) Φωνάζουν στον Θεοδωρίδη που τους έδωσε ένα διαιτητή με τη Μίλαν που έδωσε ένα πέναλτι στο τέλος που κανείς δεν ζήτησε, παίκτης ή οπαδός. Και στο πρώτο γκολ σε κείνο το ματς στο κόρνερ πάει ο διαιτητής και πιάνει κουβέντα με τους παίκτες και αφήνει την εκτέλεση του κόρνερ (χωρίς να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βρίσκεται και ο ίδιος στη σωστή θέση). Ούτε το πρώτο γκολ έπρεπε να μετρήσει. Αυτά να τα βλέπουμε εμείς που βάζει ο Αραούχο γκολ με τη Ριέκα και κάνει το 3-2 και ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ χωρίς να έχει γίνει τίποτα και χωρίς να διαμαρτυρηθεί κάποιος Κροάτης παίκτης με αποτέλεσμα να πάμε να παίξουμε την πρόκριση στην Αυστρία. Δεν είπαμε τίποτα για την ακύρωση ενός κανονικού γκολ που τελείωνε την πρόκριση.
4) Ο διαιτητής χθες χάρισε 1-2 φορές την κόκκινη στον Ποντένσε και μία κίτρινη στον Φορτούνη για θέατρο.
5) Έχω φάει τέτοιο ξενέρωμα από την Κυριακή που ούτε τον αποκλεισμό τους δεν μπόρεσα να χαρώ (όσο θα πρεπε). Όλες τις μέρες μόνο στο 365 μπαίνω, σε κανένα άλλο site.
Πόσο τους σιχαίνομαι πια!!!