0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Κρίστιαν Μπέιλ θεωρεί πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα τον Ντικ Τσέινι από τον Ντόναλντ Τραμπ


Κανένα κίνητρο για να υποδυθεί τον Ντόναλντ Τραμπ δεν βλέπει ο ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος φέτος έχει τιμηθεί με Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του στην ταινία Vice ως Ντικ Τσέινι.

Μάλιστα, όπως δήλωσε, ο Ντικ Τσέινι, ο οποίος υπήρξε αντιπρόεδρος των ΗΠΑ υπό την προεδρία του Τζορτζ Ου. Μπους, είναι καλύτερη προσωπικότητα σε σύγκριση με τον νυν πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντικ Τσέινι «διαδραμάτιζε έναν ρόλο εξαιρετικά κεντρικό κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών στις ΗΠΑ, εν μέσω διεθνών πολιτικών καταστάσεων» σημείωσε ο Κρίστιαν Μπέιλ, που διεκδικεί ένα Όσκαρ για την ερμηνεία του, σε μια συνέντευξη τύπου στη Berlinale, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

«Αν και θα μπορούσε να έχει υπάρξει σε αυτήν την εποχή, είναι τελείως διαφορετικός από τον Τραμπ, υπό την έννοια ότι ο Τσέινι ήταν πολύ κακός στο να κάνει προεκλογική εκστρατεία και δεν του άρεσε όλο αυτό. Την ώρα που ο Τραμπ, φαίνεται πως ήταν το μοναδικό πράγμα που του άρεσε» εξήγησε ο διάσημος πρωταγωνιστής.

«Ο Τσέινι κατανοούσε την ισχύ που έχει η σιωπή. Αυτό δεν μπορούμε να το πούμε για τον Τραμπ. Εκτιμούσε ότι η πραγματική εξουσία συνίσταται στο να κινείσαι στο σκοτάδι και να εργάζεσαι με αυτόν τον τρόπο».

«Όσον αφορά τις πραγματικές συνέπειες των επιλογών που έκανε, της ισχύος του, είναι πολύ πιο ισχυρός και τρομακτικός σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη προσωπικότητα που έχω ποτέ σκεφθεί να ενσαρκώσω, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη εμβληματική προσωπικότητα» τόνισε ο Κρίστιαν Μπέιλ.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ έγινε αγνώριστος από το μακιγιάζ στην ταινία, για τις ανάγκες της οποίας πήρε 20 κιλά προκειμένου να μπορέσει να υποδυθεί τον Ντικ Τσέινι.

Από την πλευρά του και ο σκηνοθέτης Άνταμ Μακέι υπογράμμισε ότι του προκάλεσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον να κάνει ένα πορτρέτο του Ντικ Τσέινι παρά του Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν νιώθω να με κινητοποιεί προσωπικά το ενδεχόμενο να κάνω ένα πορτρέτο του Τραμπ» επισήμανε.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ