0 ΣΧΟΛΙΑ

Πασχαλάκης: Ένας ακόμη τελικός για εμάς

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως στόχος, στο ματς με τον Ολυμπιακό, είναι η νίκη για να έρθει ο μεγάλος στόχος ακόμα πιο κοντά


Στον ΠΑΟΚ δεν θεωρούν τίποτα δεδομένο, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως υποστήριξε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος υπογράμμισε πως το ματς της Τούμπας είναι ένας ακόμη τελικός για αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στην εφημερίδα REAL NEWS:

"Είναι ένας ακόμη τελικός για εμάς, όπως όλα τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε τον τίτλο και συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά και αφοσιωμένα την προσπάθειά μας. Με τη βοήθεια του προπονητή μας έχουμε αποκτήσει μέταλλο νικητή και ο χαρακτήρας της ομάδας αυτής φαίνεται παντού, αλλά κυρίως στα δύσκολα.

Δεν μπορείς, δεν γίνεται, να μη δίνεις το 100% μπροστά σε αυτό το καταπληκτικό κοινό, στον κόσμο μας, που σήμερα θα είναι πάλι ο δωδέκατος παίκτης μας. Είμαστε οικογένεια, είμαστε ενωμένοι και με την ποιότητα που διαθέτουμε, μπορούμε να προσθέσουμε άλλη μια νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στον μεγάλο μας στόχο.

Παίζουμε ο ένας για τον άλλον και η δυναμική που έχουμε αναπτύξει μόνο τυχαία δεν είναι. Δεν σταματάμε, δεν θεωρούμε τίποτα ως δεδομένο, παίζουμε σοβαρά και προχωράμε πάντα μπροστά, για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε".

 

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ